Prima service, platen mooi gesneden en een wijziging die ik later aangaf hebben ze goed verwerkt, heel blij met het eindresultaat !
Marc
Snelle en degelijke levering.
Henk
Goede service. goed overleg indien product niet op voorraad is. vervangende maat aangeboden en geleverd voor dezelfde prijs.
AJ
Bestelling in goede orde ontvangen. Verwerktijd aan de lange kant. Wel hinderlijk om meermaals om feedback gevraagd te worden.
Crossfire
Helaas kwam het product later dan verwacht met alle begrip door de drukte. Heb het wel in goede en ordentelijke staat mogen ontvangen
kees
Goed product voor een mooie prijs, was alleen niet op voorraad en duurde dus een week ! En dat is lang als je er op zit te wachten. Beter is dat eerder te vermelden. Verder OKEE.
Marcel
Prima geregeld, accurate bezorging.
R
Goed geleverd
Wim
Spullen zouden ongeveer 8 dagen na besteldatum geleverd worden, maar ik kreeg de volgende dag een mail dat de spullen verstuurd werden. De volgende dag had ik de spullen binnen, en zijn...Spullen zouden ongeveer 8 dagen na besteldatum geleverd worden, maar ik kreeg de volgende dag een mail dat de spullen verstuurd werden. De volgende dag had ik de spullen binnen, en zijn gedeeltelijk al verwerkt.