Levering binnen de afgesproken termijn en dit in volle coronacrissis.
Jeroen
Super meedenkend, goede materialen en prijzen.
Kris
Prima materiaal! Stevig, helder, snel geleverd.
Marco
Vlotte levering.
karel
Product is prima in orde echter de levertijd was, ook in "coronatijd" buiten proportioneel. Helaas was het product pas na 2 weken verzonden.
Klant
Super! Bijzonder zorgvuldig verpakt.
Arthur
Wellicht ligt het aan deze sowieso hectische periode, maar ik heb er een slechte ervaring aan gehad. Genoemde leverdagen op de website en in de bevestigingsmail werden telefonisch ontkracht. Nieuwe...Wellicht ligt het aan deze sowieso hectische periode, maar ik heb er een slechte ervaring aan gehad. Genoemde leverdagen op de website en in de bevestigingsmail werden telefonisch ontkracht. Nieuwe levertijden werden niet nagekomen, laat staan de belofte om telefonisch contact te houden bij wijzigingen. Corona zou de boosdoener zijn waardoor het product niet op tijd leverbaar zou zijn. Typisch alleen dat dit product nérgens gebruikt wordt als coronascherm. Ook de, op de bezorgbon genoteerde, opmerkingen voor de transporteur werden door bezorger niet opgepikt. Ik ging voor PerlaPlast omdat ze relatief het goedkoopst was ten opzichte van dr collega's. Mn klant heeft 3 weken moeten wachten, waardoor het voor mij een dure plaat is geworden.
suzanna
In eerste instantie was ik wat teleur gesteld toen ik het beschermende bubbelplastic er af haalde, blijkt dat de folie die de platen beschermde er nog af moest. die zat er zo strak op dat ik wel...In eerste instantie was ik wat teleur gesteld toen ik het beschermende bubbelplastic er af haalde, blijkt dat de folie die de platen beschermde er nog af moest. die zat er zo strak op dat ik wel moeite had een beginnetje te vinden, uiteindelijk toch gevonden en het resultaat is erg goed. misschien een tip om een lintje oid op het bescherm folie te plaatsen .