Goed advies, monster snel opgestuurd, makkelijk te bestellen en vlot geleverd en degelijk verpakt.
Marc
Prima, had alleen graag contact gehad voor het te klein aangebrachte gat. Had 14.5 opgegeven nu is het gat 14 maar na een belletje had ik dan liever 15cm gehad.
John
Bestelproces is gemakkelijk en overzichtelijk. 8 plexiglasplaten van 2mm besteld die exact de opgegeven afmetingen hadden. Ze waren goed ingepakt en zijn onbeschadigd afgeleverd binnen een...Bestelproces is gemakkelijk en overzichtelijk. 8 plexiglasplaten van 2mm besteld die exact de opgegeven afmetingen hadden. Ze waren goed ingepakt en zijn onbeschadigd afgeleverd binnen een week. Per mail goed op de hoogte gehouden van bestelling en levermoment. Een aanrader...
Geachte
We hebben Lexaan besteld en in een voertuig geplaatst. Hierna met een schone microvezeldoek en iets afwasmiddel de vingerafdrukken schoongemaakt. Droog gemaakt met een andere droge microvezeldoek en...We hebben Lexaan besteld en in een voertuig geplaatst. Hierna met een schone microvezeldoek en iets afwasmiddel de vingerafdrukken schoongemaakt. Droog gemaakt met een andere droge microvezeldoek en direct allemaal lichte krassen. Dit verwacht ik niet bij Lexaan, dan hadden we ook wel gewoon polycarbonaat kunnen bestellen.
Bob
Eenvoudig te bestellen. Snelle en correcte info over de levertijd. Keurig verpakt en prettige medewerker tijden het afhalen in s-Heerenberg. Top bedankt.
ron
Snelle service
Melvyn
Mijn bestelling was zeer snel geleverd!
S.G.A.
Snelle levering, degelijk verpakt.
Teun
Overzichtelijke website, snelle levering. Mooi materiaal, wat wil je nog meer?