Snel geleverd. Goed contact en in overleg bestelling aangepast.
Mat
Snel en goed geleverd. juiste maatvoering.
Van
Op 13 December een bestelling geplaatst, vandaag 23 December nog niets ontvangen. Ook krijg ik geen reactie op de vraag naar de status van de bestelling.
Rob
Snelle levering en prima communicatie.
Eric
Platen keurig op maat geleverd, exact zoals besteld. snel geleverd en Goed verpakt (wel erg veel verpakkingstape) en helaas 2 redelijke diepe krassen van het afsnijden van de tape in 1 ruit. Na...Platen keurig op maat geleverd, exact zoals besteld. snel geleverd en Goed verpakt (wel erg veel verpakkingstape) en helaas 2 redelijke diepe krassen van het afsnijden van de tape in 1 ruit. Na (voor-)plaatsing gekeken of dit zichtbaar was, wat gelukkig niet zo was. Vandaar 1 ster in aftrek :)
Ferdiiii
5 stuks 205/161x61 cm polycarbonaat/Lexan plaat (helder, uv-werend, dikte 3mm) besteld. Perlaplast communiceert goed, telkensmaal vriendelijk, gemoedelijk en informatief. Gevraagd om de platen in te...5 stuks 205/161x61 cm polycarbonaat/Lexan plaat (helder, uv-werend, dikte 3mm) besteld. Perlaplast communiceert goed, telkensmaal vriendelijk, gemoedelijk en informatief. Gevraagd om de platen in te pakken. Mijn tijdsplanning liep zo dat ik tijdens lunchtijd de platen kwam ophalen. Van te voren telefonisch contact gezocht of dit mogelijk was en dit was totaal geen probleem. Bij aankomst stond een medewerker al met mijn bestelling te wachten. Platen waren zeer goed verpakt, snel ingeladen en weer weg. Product thuis pas bekeken, het was onbeschadigd en netjes gezaagd. Ik ben dan ook zeer tevreden over het geleverde product en de verkregen service. Ga zo door!!
Eric
Snelle levering, goed verpakt
AvZ
Product (acrylaat display kap) was zeer goed. Verpakking kon beter. Het was verzonden in een veel te kleine doos. Het product zat direct tegen de zijkanten van de doos, met alleen 2 strakke lagen...Product (acrylaat display kap) was zeer goed. Verpakking kon beter. Het was verzonden in een veel te kleine doos. Het product zat direct tegen de zijkanten van de doos, met alleen 2 strakke lagen bubblewrap er tussen. De doos stond strak door de te kleine doos om de kap. Eigenlijk mazzel dat het product niet beschadigd was geraakt.
Nico
Super geholpen na een vraag per email. Ik ben terug gebeld voor advies waar ik om gevraagd had. Zelfde dag besteld, volgende dag geleverd.