Hendrik

Goed en netjes aangekomen. Snel geleverd, Zeer tevreden.

ISISpace

The product arrived quickly and well protected and that at a good price. Nothing more to say I recommend to buy from them.

Henk

Zeer gebruiksvriendelijke website met duidelijke uitleg over de diverse producten. Bestellen is uitermate simpel. Levering binnen enkele dagen in goede verpakking door vriendelijke bezorgservice.... Zeer gebruiksvriendelijke website met duidelijke uitleg over de diverse producten. Bestellen is uitermate simpel. Levering binnen enkele dagen in goede verpakking door vriendelijke bezorgservice. Prijzen buitengewoon redelijk.

klant

Snelle levering en zeer vriendelijke mensen. Een deel was bij hen niet op tijd binnen maar had ik de volgende dag in de brievenbus.

Sean

Goed gesneden, goed verpakt, en prima binnengekomen

en

Perlaplast zou best op zoek gaan naar betere bezorgingstarieven; de verzendingskosten voor een klein pak zijn extreem (te hoog ); deze hoge verzendingskosten doen mij uitkijken naar een andere... Perlaplast zou best op zoek gaan naar betere bezorgingstarieven; de verzendingskosten voor een klein pak zijn extreem (te hoog ); deze hoge verzendingskosten doen mij uitkijken naar een andere leverancier ondanks de goede orderbehandeling.

Jan

's morgens gebeld en een paar uur later klaar. schappelijke prijs.