Twee keer een meter gekregen terwijl ik 2 maal 10 cm had besteld. Maar even gebeld en hebben het omgeruild.
GW
Makkelijke website met veel technische informatie.
Mario
Correcte en snelle levering. De PP op maat gezaagd komen wel vrij duur uit ten opzichte van de vierkante meter prijs. Vrij dure verzendkosten. Betaal bij de Nederlandse online bestellingen meestal...Correcte en snelle levering. De PP op maat gezaagd komen wel vrij duur uit ten opzichte van de vierkante meter prijs. Vrij dure verzendkosten. Betaal bij de Nederlandse online bestellingen meestal niks bij levering vanaf 25€ of 50€ of bij het niet halen van het bedrag toch nog een lage verzendingskost
Herman
Bestelde platen worden, om beschadigjng uit te sluiten, horizontaal gestapeld tussen karton met eigen auto bezorgd.
Cees
Een klein stukje maatwerk kunststof besteld van 11 x 12 cm. Voor totaal meer dan € 30,- mag je dan een super strak en haaks gezaagd stukje kunstof verwachten. Het stukje kunststof was niet super...Een klein stukje maatwerk kunststof besteld van 11 x 12 cm. Voor totaal meer dan € 30,- mag je dan een super strak en haaks gezaagd stukje kunstof verwachten. Het stukje kunststof was niet super strak, het leek gezaagd met een decoupeerzaag. Hierover een mail gestuurd en snel een antwoord ontvangen. Ik zou een nieuw plaatje ontvangen, maar na nog een 2e mail niets meer vernomen. Zonde van het geld.
Clinton
Snelle levering, goed verpakt. Echter rond 18mm besteld, krijgen 18,6 geleverd.
Roel
Nadat ik een fout had gemaakt tijdens de bestelling werd ik snel en correct telefonisch te woord gestaan. Vriendelijk en snel opgelost!
Nico
Snel verstuurd en netjes verpakt zodat er niks beschadigd
Klant
Prima telefonische hulp en snelle afhandeling van de bestelling
MP
Goed, alleen zou ik graag in het vervolg een tracking nummer krijgen zodat ik weet op welke dag de bezorging komt.