Goede prijs/kwaliteit en zeer vriendelijke en klantvriendelijke medewerker aan de telefoon. Van vervoerder geen track and trace ontvangen maar medewerker van PerlaPlast heeft navraag gedaan en...Goede prijs/kwaliteit en zeer vriendelijke en klantvriendelijke medewerker aan de telefoon. Van vervoerder geen track and trace ontvangen maar medewerker van PerlaPlast heeft navraag gedaan en teruggebeld om te laten weten in welk tijdsbestek ik het bestelde product kon verwachten. Vervoerder heeft product vervolgens binnen het aangegeven tijdsbestek afgeleverd.
Bastiaan
Snelle levering van maatwerk
Jesse
Bestelling was snel binnen en volkomen in orde!
Danny
Goede service
Yuri
Top service. Ondanks dat de maat die wij besteld hadden niet met de grote shipment mee was gekomen vanuit de fabrikant, snel en effectief geregeld. Alsnog een dikkere (en duurdere, zonder meerprijs)...Top service. Ondanks dat de maat die wij besteld hadden niet met de grote shipment mee was gekomen vanuit de fabrikant, snel en effectief geregeld. Alsnog een dikkere (en duurdere, zonder meerprijs) plaat toegestuurd gekregen. Top!
Marc
Het gevraagde werd goed verpakt en binnen 3 dagen geleverd
Fleur
We zijn super tevreden en alles is op tijd geleverd!