Ik kreeg desgevraagd vakkundig advies, waarmee ik het werk perfect kon uitvoeren.
Koenraad
Goeie hulp bij de keuze van het materiaal en een extra hulp bij het order . bij ons was het transport niet toegevoegd en was opgemerkt waarvoor dank .
Tjip
Mooi spül Paste mooi
J.
2 plaatjes plexiglas bestelt. 2 dagen later in huis, prima. Waar ik van schrok zijn de hoge verzendkosten.
Willy
Mooi overzichtelijke website, en prijs/kwaliteit ligt mooi in balans. als er iets verbetert zou kunnen , is het dat de transporteur een extern bedrijf , tijdens bezorgen en niet thuis een...Mooi overzichtelijke website, en prijs/kwaliteit ligt mooi in balans. als er iets verbetert zou kunnen , is het dat de transporteur een extern bedrijf , tijdens bezorgen en niet thuis een telefoontje pleegt voor overleg , en niet in mijn situatie , dat het weg gaat zonder overdracht van het gekochte.en er weer een nieuwe afspraak gemaakt moet worden voor bezorging.
Tuin31
Prima kwaliteit en levering. Het enige nadeel is dat ik na die tijd elke dag een mail ontvang om een review te plaatsen. Ik had er geen zin in, maar om maar van die spam af te zijn plaats ik nu een...Prima kwaliteit en levering. Het enige nadeel is dat ik na die tijd elke dag een mail ontvang om een review te plaatsen. Ik had er geen zin in, maar om maar van die spam af te zijn plaats ik nu een review.
Peter
Snelle service en vriendelijke aan de telefoon. Jammer alleen dat de tekst van een product niet klopte op internet en aldus iets heb gekregen wat niet voor 100% bru8ikbaar was. Daarentegen als...Snelle service en vriendelijke aan de telefoon. Jammer alleen dat de tekst van een product niet klopte op internet en aldus iets heb gekregen wat niet voor 100% bru8ikbaar was. Daarentegen als vergoeding 20% korting op volgende bestelling gekregen. Goed gebaar, maar had liever die 20% op het verkeerde product gehad.