Tom

Bestelling was binnen 2 dagen klaar om af te halen.
op de prijs/kwaliteit valt niets op af te dingen

suzan

Makkelijk op maat bestellen, alleen wel opletten met de bezorg regels... die zag ik wat laat... waardoor ik iemand moest regelen om het pakje in ontvangst te nemen omdat het op me werk dag was...... Makkelijk op maat bestellen, alleen wel opletten met de bezorg regels... die zag ik wat laat... waardoor ik iemand moest regelen om het pakje in ontvangst te nemen omdat het op me werk dag was... Dat was wat minder.

Jose

Heel klantgericht, goed advies aan de telefoon, fijne mensen en uiteindelijk een uitstekend produkt voor een mooie prijs.

Henri

Snel, zeer goed geinformeerd, direct teruggebeld na vragen. Uitstekend

Joyce

Makkelijk te bestellen, simpele betaalmogelijkheid en snelle levering.
Product voldoet volledig aan de verwachting en was tevens goed verpakt voor transport, zonder overtollige ruimtes.

Peter

En merk gelijk het verschil, het tocht niet meer en de verwarming slaat niet zo snel meer aan, Top dus. De platen vrij snel ontvangen en inmiddels bij het grote raam staat de eerste plaat.
Ik heb 2 platen Polycarbonaat van 2 mm gekocht