Lisan

Heb Polycarbonaatplaten besteld bij PerlaPlast.
Heb Polycarbonaatplaten besteld bij PerlaPlast.
Levering zou zijn tussen 7.30 en 8.00 uur en prompt 8 uur werden de zeer goed verpakte platen afgeleverd in goede staat. Prijs was heel schappelijk. Duidelijke aanwijzingen op de site hoe ze te bewerken. Betrouwbare firma, goed bereikbaar per mail en per telefoon. Ook nog extra stukje plaat erbij gekregen om in proef te boren.

Annie

Snelle levering met trackcode, correcte informatie.

Leo

Snelle levering, goed verpakt, ruim en overzichtelijk assortiment.

Nick

Onlangs een polycarbonaat plaat besteld, keurig geleverd en van een goede kwaliteit. De communicatie mag iets beter in de toekomst. Het afspreken van een tijdstip voor levering is niet gebeurd... Onlangs een polycarbonaat plaat besteld, keurig geleverd en van een goede kwaliteit. De communicatie mag iets beter in de toekomst. Het afspreken van een tijdstip voor levering is niet gebeurd terwijl dit in hun eigen mails wel wordt aangegeven.

Koen

Uitstekende service van Perlaplast.
Een stuk plexiglas 4mm dik met afmetingen 280mm bij 497mm besteld.
Dit zodat de apparatuur in het TV- meubel beschermd is voor onze kleine meid. Uitstekende service van Perlaplast.
Een stuk plexiglas 4mm dik met afmetingen 280mm bij 497mm besteld.
Dit zodat de apparatuur in het TV- meubel beschermd is voor onze kleine meid.
Ik woon in de buurt en kon het de volgende dag al ophalen. Op de milimeter nauwkeurig gemaakt en ook de snijkanten zeer strak!

Ook de prijs is correct.

Zeker aan te raden, als ik weer iets van kunststof nodig heb bestel ik het bij Perlaplast!