De platen zijn goed aangekomen, ik heb alleen het idee dat ze groter zijn dan de maten die ik had opgegeven, Het past allemaal net, had zelf iets meer ruimte ingebouwd.
Herman
Goed product, snel afgehandeld, vrachtkosten zouden wat lager mogen zijn
IT
Gewoon toppie! Alles zoals het hoort en beloofd!
klant
Eerst telefonisch contact gehad met de vraag welk soort kunststof het best te gebruiken. Prima advies. Daarna besteld en tot grote tevredenheid verwerkt.
Robert
Goede service, flexibel en concurrerend in prijs!
klant
Prima afhandeling, prettig contact. Het enige puntje is dat het ergens anders is afgegeven dan gevraagd omdat het gewijzigde afleveradres niet op de verzend bon was vermeld maar verder alles keurig...Prima afhandeling, prettig contact. Het enige puntje is dat het ergens anders is afgegeven dan gevraagd omdat het gewijzigde afleveradres niet op de verzend bon was vermeld maar verder alles keurig vlgs afspraak. |
D
Goed geholpen aardige bezorger goed product goede prijs
Bert
Perfect aan de maat en snel geleverd.
klant
Snelle levering, aardige prijzen, goed assortiment, goede service. Niets te klagen!
J.
Ik had 1 klein plaatje, 14,0x8,5 besteld heb er 2 gekregen. Ben eerst nog gebeld als de afmetingen wel juist waren.