Uitstekend bedrijf, zeer snelle verzending en zeer goede afhandeling.
Yves
Geen contact meer na aankoop...
Patrick
Alles is geleverd op de afgesproken dag en tussen het bepaald uur. Zo heb ik dat graag. Perfect. Groet Patrick Frens.
en
Ik zou andere ook advizeren bij perlaplast kunstof
Sabrina
Ivm rare maten eerst even telefonisch contact gehad. Vervolgens online de bestelling geplaatst. Daarna werd ik nog even gebeld om alles te controleren en het werd geleverd zoals afgesproken. Zeer...Ivm rare maten eerst even telefonisch contact gehad. Vervolgens online de bestelling geplaatst. Daarna werd ik nog even gebeld om alles te controleren en het werd geleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden over de heel goede service.
Warntjes
De prijs was goed en de levering goed volgens afspraak De plaat was nog al groot en moest dus via een andere vervoerder verstuurd worden, deze heeft eerst contact op genomen en eenDe prijs was goed en de levering goed volgens afspraak De plaat was nog al groot en moest dus via een andere vervoerder verstuurd worden, deze heeft eerst contact op genomen en een bezorg tijd gegeven. Top dus,