Vlot geleverd netjes verpakt geen beschadigingen prima
Linda
Perfect uitgevoerd, kwaliteit exact wat we wilden. Goed verpakt. Faire prijs. Kevering vlotjes.
Jeroen
Goed geholpen, kundige en proactieve medewerker , en snelle verwerking en bezorging. Prima service!
debby
Door een foute bestelling van ons zelf hadden we met spoed nieuw glas nodig we werden vriendelijk te woord gestaan door de telefoon en de volgende dag kregen we een melding dat het pakketje al...Door een foute bestelling van ons zelf hadden we met spoed nieuw glas nodig we werden vriendelijk te woord gestaan door de telefoon en de volgende dag kregen we een melding dat het pakketje al onderweg was Super bedrijf!!!
Ton
Prima bestelprocedure via internet en snelle levering. Wat wil je nog meer. In 1 woord UITSTEKEND !!
Marian
Alles was prima geregeld .
Vincent
Alles was in orde, zoals beloofd.
wilfred
Simpel de gewenste maten invoeren en alles wordt correct geleverd
L.E.
Snelle levering en goed product.
Ron
Stipte levering, we konden direct verder met ons projectje. Wel wat hoge verzendkosten in verhouding met bestelling, maar zelf rijden voor dat geld gaat ook niet. Al met al gewoon goed.