Vlotte levering, kwetsbaar (krasgevoelige plaat) goed verpakt voor verzending.
Frank
Eenvoudig bestelproces, snelle levering en goed verpakt. Ook nabestelling kon zonder veel gedoe en zonder meerkosten aan de eerste bestelling worden toegevoegd.
Mevr.
Netjes verzonden en tijdig verzonden.. Persoonlijk vind ik de randjes nog behoorlijk scherp.
Aart
Prima service voor goed prijs
gerben
Nette snelle levering
Ron
Snel en correct aan de opgegeven maten geleverd.
B.K
Besteld : 1 HPL plaatje, ongeveer 50x25 cm Verzoek om dit doormidden te zagen werd botweg geweigerd omdat het een aanbieding was. Kennelijk heeft het bedrijf alleen klanten van de...Besteld : 1 HPL plaatje, ongeveer 50x25 cm Verzoek om dit doormidden te zagen werd botweg geweigerd omdat het een aanbieding was. Kennelijk heeft het bedrijf alleen klanten van de puberleeftijd en jonger, want tutoyeren is standaard. Dit is voor mij direct al een reden om niet mee te werken aan reviews, maar men blijft er om doorzeuren. Bij dezen dus maar. Overigens kwam het pakket keurig ingepakt en vlot binnen. Wel veel groter dan nodig, want met één zaagsnede was het de helft kleiner geweest.
Mevr.
Alles perfect en goed geleverd
KVD
Mooi afgewerkt product en snel geleverd, maar uiteindelijk wel prijselijk.
Marc
Makkelijk te vinden wat ik nodig had. Goede prijs, snelle levering. Vriendelijke bezorger