Erik

Ondank het ongewoon formaat goed beschermd en vlot geleverd. Enkel het verzenden is wat laat op gang gekomen.

Antonie

Nog steeds geen levering dus geld kwijt aan ingehuurde die zouden instaleren.

JEC

Hele slechte kwaliteit. Er staat helder, maar dat de platen zijn verre van helder. Je kan er niet fatsoenlijk doorheen kijken. Niet representatief voor aan een balie om mensen te helpen.

Kurt

Kunststof plaat besteld via de website, maar tot 2x toe foutmelding na betaling. Navraag gedaan bij Perlaplast of betaling doorgekomen was of niet. Kreeg de melding van niet, maar achteraf bleek van... Kunststof plaat besteld via de website, maar tot 2x toe foutmelding na betaling. Navraag gedaan bij Perlaplast of betaling doorgekomen was of niet. Kreeg de melding van niet, maar achteraf bleek van wél waardoor ik extra bestelling én verzendkosten voor niets heb moeten doen.
Geen voorstel tot terugbetaling van de extra kosten gekregen dus wat mij betreft geen geweldige service. Ik had op z'n minst vergoeding voor de extra kosten verwacht vermits die door hun verkeerde communicatie en fouten op de website niet nodig waren geweest.

Jean-Paul

Netjes en snel producten geleverd die besteld waren

Mathieu

Netjes op tijd geleverd. Alleen geen aankondiging gehad.