K.

6 stroken HDPE besteld van 20mm dik.

Precies op de mm nauwkeurig op maat, erg tevreden mee!

Bedankt!

Peter

Prima ervaring met dit bedrijf. Eén van de bestelde producten was niet meteen leverbaar, maar werd daarover netjes gebeld. Nette levering en producten ook prima.

van

Vrijwel alles volgens wens.
De zaagranden waren wat ruwer dan gehoopt.
Maar er was niets over afgesproken, dus het is geen echte valide klacht, meer een opmerking.
Verder voor...
Vrijwel alles volgens wens.
De zaagranden waren wat ruwer dan gehoopt.
Verder voor een nette prijs netjes op tijd volgens afspraak geleverd.
Het materiaal is goed.

Jos

Alles was goed.
Het product, de verpakking, de leversnelheid en de prijs.
Ben dus een tevreden klant.

Johan

Ben heel blij met het product. Levering door Transmission ook goed. Alleen moment van levering graag eerder aankondigen.

Johan

Ik was op zoek naar PVC 3-weg knie stukken. Vink kunststoffen heeft ze in het assortiment, maar levert niet aan particulieren. Via PerlaPlast zijn ze mij geleverd voor een voor mij acceptabele... Ik was op zoek naar PVC 3-weg knie stukken. Vink kunststoffen heeft ze in het assortiment, maar levert niet aan particulieren. Via PerlaPlast zijn ze mij geleverd voor een voor mij acceptabele prijs.
Geleverd op tijd met duidelijke afspraken.
Leon bedankt.

Klant

Snelle en adequate levering. Website geeft goede info over de soort die men moet nemen.

Kees

Mooi op maat zoals opgegeven en snelle levertijd in deugdelijke verpakking afgeleverd

Bram

Het bedrijf is goed alleen de bezorging van de producten drama