Goede kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. Echt een top bedrijf!
Bas Ronteltap
(Bewerkt)
Bestel geen visitekaartjes bij PeterPrint. Onze bestelling van visitekaartjes eindigde namelijk in een dubbele teleurstelling. Dat er een aantal kaartjes schuin waren gesneden (>1mm) is nog tot...Bestel geen visitekaartjes bij PeterPrint. Onze bestelling van visitekaartjes eindigde namelijk in een dubbele teleurstelling. Dat er een aantal kaartjes schuin waren gesneden (>1mm) is nog tot daaraantoe. Het grootste probleem is dat door een snijfout bij veel kaartjes de tekst 3 millimeter is verschoven! Onze tekst staat ruim 5 procent uit het midden!
In hun reactie deed PeterPrint het af met de mededeling dat de normale gang van zaken is bij hun drukproces en: "Als we dit opnieuw voor je zouden drukken dan is de kans groot dat er opnieuw met een snijverschil gesneden wordt. In dit geval kan ik helaas niets doen in de vorm van een oplossing." Op de scheef gesneden kaartjes ging de medewerker niet eens in...
Wat ons rest is om de ongeveer 700 rechte visitekaartjes uit onze bestelling van 1000 te zoeken en de rest weg te gooien.
UPDATE: Naar aanleiding van deze review heeft PeterPrint opnieuw contact opgenomen. Er is ditmaal wel ingegaan op de scheef gedrukte kaartjes. Er zijn excuses gemaakt en we zijn tot een oplossing gekomen.
Maartje
Fijne site, handige gratis papiervoorbeelden, super snelle levering. Ik ben echt blij dat ik deze webwinkel ken!
Eline
Heel tevreden over de kwaliteit van Peterprint. We bestelden er onze kerstkaartjes, geboortekaartjes en bedankkaartjes. Snelle en goede service! Ook als ik een vraag had over welke papiersoort ik...Heel tevreden over de kwaliteit van Peterprint. We bestelden er onze kerstkaartjes, geboortekaartjes en bedankkaartjes. Snelle en goede service! Ook als ik een vraag had over welke papiersoort ik zou gebruiken bij het drukken van een foto op kaart, werd ik meteen goed geholpen. Ik kan PeterPrint zeker aanbevelen.
.Kaliber
Als relatief nieuwe klant maar al langer bekend met online drukwerk, vind ik dit een hele fijne! Snel, bereikbaar, scherp en enorm klantvriendelijk. En het materiaal is wat het belooft!
Samuel Willems
Hoewel we al akkoord hadden gegeven op het ontwerp kregen we alsnog het advies om dit iets aan te passen voor een beter resultaat. En dat was maar goed ook. Ik heb nog nooit zulk strak drukwerk...Hoewel we al akkoord hadden gegeven op het ontwerp kregen we alsnog het advies om dit iets aan te passen voor een beter resultaat. En dat was maar goed ook. Ik heb nog nooit zulk strak drukwerk gezien. Ongekend.
Leus
In the beginning, I had a lot of questions. The customer support helped me a lot! My orders always arrive on time and the results are fabulous.
Fien Cools
Mooi aanbod, eenvoudig aan te leveren, supersnel en prachtig gedrukt. TOPPERS!!
KNOW your magic
Zorgvuldig, klantvriendelijk, efficiënt en ruim en mooi drukwerk aanbod
Hannelore Thijs
Snel, vriendelijke service en altijd goede kwaliteit!