9.6/10
Kwaliteit van het drukwerk
9.6/10

Fedor van Wool & Wire

Snel en hoogwaardig printwerk. Bij een foutje werd het meteen rechtgezet en werden we keurig op de hoogte gehouden. Aanrader!

Angèle

Goede kwaliteit, fijne service en ik ben heel blij met de oprechte bestandscontrole.

Willem Vonhof / Yes Mother

Jullie helpdesk is uitstekend, maar tijdens de productie worden er soms fouten gemaakt. Ook de verpakking/verzending kan beter, want ik heb meermaals beschadigd drukwerk ontvangen.

Reactie PeterPrint.nl:

Hoi Willem, bedankt voor je review! Dat waarderen we enorm.
Hoi Willem, bedankt voor je review! Dat waarderen we enorm.
Vervelend dat je meermaals beschadigd drukwerk hebt ontvangen. We zijn bezig met oplossingen om ons drukwerk beter te verpakken, en hopen dit soort problemen snel te kunnen voorkomen!
Groetjes Vera

Manon Jeuken

Jullie zijn super snel in productie en zorgen dat het naar de leverancier gaat. En daarbij kijken jullie kritisch mee naar het document of het haalbaar is en zal worden naar de waarschijnlijke... Jullie zijn super snel in productie en zorgen dat het naar de leverancier gaat. En daarbij kijken jullie kritisch mee naar het document of het haalbaar is en zal worden naar de waarschijnlijke verwachting. Ik ben 1 keer gewezen op een tekstkader wat in de print mogelijk niet mooi uit zou komen. Ik heb er toen zelf voor gekozen om het risico te nemen, maar het was goed om te merken dat ik dit terug kreeg van jullie voordat het in productie ging.

Studio Fiora

Supergoed drukwerk & fijne klantenservice! Ik bestel als grafisch vormgeefster het meeste van mijn drukwerk voor klanten hier 🙌🏻🔥

CVSVN BV

Super kwaliteit en op tijd geleverd. Ook super goed geholpen door de klantenservice.

Artkamp

Snel en goede informatie voor aanlevering.

Kurt Rogiers

Top service. Ze drukken niet zomaar, maar bij twijfel contacteren ze je met de vraag of dit wel de intentie was. Daarnaast altijd vlot, snel en verzorgd geleverd.

De Linge

Snel, vriendelijk en goed