Goeie kwaliteit drukwerk, snel, geweldige service en ontzettend aardige medewerkers… Gewoon een heel fijn bedrijf om je drukwerk uit te besteden.
How About Design
Fijne service, perfecte kwaliteit drukwerk en snelle leveringen. Ik doe mijn eigen drukwerk hier, maar verwijs ook mijn klanten altijd naar PeterPrint, omdat ik erop kan vertrouwen dat het altijd...Fijne service, perfecte kwaliteit drukwerk en snelle leveringen. Ik doe mijn eigen drukwerk hier, maar verwijs ook mijn klanten altijd naar PeterPrint, omdat ik erop kan vertrouwen dat het altijd goede kwaliteit drukwerk is met een nette levering.
Cynthia
De kwaliteit en service is goed.
Demi Scholman
Goede communicatie, mooie producten en snelle levering.
Anouk
Ik kreeg in eerste instantie mijn drukwerk gedrukt op het verkeerde papier binnen. Na contact met de klantenservice werd dit probleem snel en goed opgelost.
Samantha
Geweldige afhandeling
AXXL
Persoonlijke en snelle service
Studio Caro Comm. V
Omdat alles gewoon simpelweg perfect is! Vriendelijk, snel, zeer gebruiksvriendelijke website, kwalitatieve prints en snelle verzending.
Kaf & Koren
Heel erg goede service, kwaliteit ook zeker ok. Wanneer alsnog iets fout loopt lossen ze het zo snel mogelijk op.