9.6/10
Kwaliteit van het drukwerk
9.6/10

emile waagenaar fotografie

Hoewel ik alleen maar sterren zie en geen cijfers zou ik toch nog wel bij alle vragen een paar extra sterren erbij willen geven!

Adeclean

Goede service, correcte levering!

Void & Visual

Snelle, vriendelijke online support, geweldig eindresultaat wat netjes verpakt afgeleverd is!

Michiel Poodt

Goede support, fijne papieren, goed geprint, snel bezorgd ?

DMS educatief

Al jaren zijn we zeer tevreden over al het drukwerk dat wij laten drukken bij PeterPrint.

Iris van den Akker - illustraties

De service en kwaliteit is consistent en kwalitatief

Atelier Blanc

Het liep als een trein. Gemakkelijk bestellen op de duidelijke website. Na het uploaden van de bestanden snel een update van de kwaliteitscontrole, snelle levering en het drukwerk zag eruit zoals ik... Het liep als een trein. Gemakkelijk bestellen op de duidelijke website. Na het uploaden van de bestanden snel een update van de kwaliteitscontrole, snelle levering en het drukwerk zag eruit zoals ik gehoopt had.

Studio Pien

Helemaal blij met mijn ansichtkaarten en de super snelle service. Daarnaast super fijn dat ze snel het bestand controleren.

Axelle graphic design

Top kwaliteit en top service! Net wat ik nodig heb als grafisch ontwerper!

Laura

Erg goede ervaring met dit bedrijf! Ik ben enorm snel en vriendelijk geholpen met een vraag via de mail. De kwaliteit van het drukwerk is goed en de levering is snel!