Superblij mee, elke keer weer als we posters binnenkrijgen! Hele goede kwaliteit papier!
Niels
Ik had een probleem met mijn drukwerk. Contact op genomen met de klantenservice en binnen een half uur een reactie en oplossing! Bedankt voor de top service!
Lois
Super service! Snel en vriendelijke communicatie en levering.
Ienke Kastelein
Goede informatie op de site, communicatie (en overleg) persoonlijk en adequaat, mooi resultaat
Printed Preschool
Excellent organisation. Prompt contact and assistance, competitive pricing and perfect quality.
POPit creations
Jullie zijn altijd even vriendelijk, behulp en opmerkzaam. Niets is teveel, leveringen altijd mooi op tijd en mooi afgewerkt drukwerk ! Ik ben alvast fan ;-)
TienminSpellen.nl
Supergoede kwaliteit, bijna beter dan wat ik heb aangeleverd. Ook heel klantvriendelijk en het drukwerk komt snel aan de deur..
Kok
Snel, vriendelijk en persoonlijk geholpen. Prachtig resultaat.
Alieke
Snelle en persoonlijke service en prachtige kwaliteit drukwerk!
Yves Bogaerts
Peterprint geeft al wat ze beloven. De technische instructies zijn voor een beginner een hele boterham maar ze loodsen je vriendelijk en geduldig door alle vragen. De kwaliteit van het...Peterprint geeft al wat ze beloven. De technische instructies zijn voor een beginner een hele boterham maar ze loodsen je vriendelijk en geduldig door alle vragen. De kwaliteit van het drukwerk (een boek met veel afbeeldingen van kunstwerken) was onberispelijk en de kleuren waren levendig en getrouw. Een aanrader, zonder meer!