Snelle service en goede kwaliteit, maar vooral spontaan opgemerkt dat enkele pagina's in de aangeleverde afdruk blanco waren en zelfs even opgebeld om te vragen of dit de bedoeling was. Standaard...Snelle service en goede kwaliteit, maar vooral spontaan opgemerkt dat enkele pagina's in de aangeleverde afdruk blanco waren en zelfs even opgebeld om te vragen of dit de bedoeling was. Standaard online drukkers zouden gewoon drukken en verantwoordelijkheid afwijzen. Niet zo bij PeterPrint. Kwaliteit en de klant staan duidelijk voorop!
Susan
Mijn gedrukte kaarten zien er prachtig uit! Super snel geleverd. PeterPrint is snel bereikbaar voor vragen en je wordt zeer vriendelijk geholpen.
Jackie
De website is mega duidelijk en werkt top! Daarnaast word je via de app echt super geholpen met alle vragen die je eventueel over je drukwerk hebt. Ik ben meerrrr dan tevreden en ga in de toekomst...De website is mega duidelijk en werkt top! Daarnaast word je via de app echt super geholpen met alle vragen die je eventueel over je drukwerk hebt. Ik ben meerrrr dan tevreden en ga in de toekomst al mijn drukwerk bij PeterPrint bestellen. Ohja, en de levering was ook nog eens sneller dan snel!
Mijke Tonnon
Het is een goede service, ik werd snel geholpen en kreeg zelfs meer exemplaren binnen dan besteld.
Kunstig zeg
Al met al zeer tevreden met het contact ben goed geholpen met de aanleverspecificaties, gister maakte ik het pakket open en was ik in een opslag verliefd op de kaarten looks en feel waren echt top...Al met al zeer tevreden met het contact ben goed geholpen met de aanleverspecificaties, gister maakte ik het pakket open en was ik in een opslag verliefd op de kaarten looks en feel waren echt top echter toen ik vandaag de pakketen klaar voor verzending ging maken viel het me op dat bij het drukwerk hoe verder ik naar het stappeltje door ging hoe meer er stukken kleur miste in de kaarten ook waren de hoeken gedeukt terwijl de snijrand wel netjes was. Maar ik verwacht door het contact wat ik met perterprint heb gehad dit prima opgelost gaat worden :)
Alberdingk Thijm Scholen
Alles klopt. Hulp via chat en telefoon, klantvriendelijkheid, snelle en goed service en kwaliteit drukwerk. Gewoon fijn om mee te werken.
Rik
Fijne klantenservice. Staan altijd paraat om je te helpen. Én het drukwerk is ook nog eens uitstekend.
Lianne
Goeie prijs, mooi product en super snelle productie en verzending!
Yoram
Snelle en prettige klantenservice en uitstekende kwaliteit van het geleverde drukwerk!