9.6/10
Kwaliteit van het drukwerk
9.6/10

maison KOOS

Snelle levering. Vriendelijke en deskundige klantenservice. Producten zien er mooi uit. Goede kwaliteit

paulavanschaik

Het eindproduct ziet er prachtig uit, mede door de vele (mooie) papiersoorten waar je uit kan kiezen. Bij het uploaden had ik wat vragen, hier ben ik heel vriendelijk en goed mee geholpen. En dat... Het eindproduct ziet er prachtig uit, mede door de vele (mooie) papiersoorten waar je uit kan kiezen. Bij het uploaden had ik wat vragen, hier ben ik heel vriendelijk en goed mee geholpen. En dat alles voor een prima prijs.

Lieven Claeys

Een kleine bestelling van testmateriaal logopedie. Zeer professionele afwerking, snelle levering, zeer veilig verpakt. Aan een voordelige prijs. Klasse!

Maartje van Dokkum

Snelle levering, er wordt super meegedacht en prachtig (milieuvriendelijk) papier

Griet

Mijn kaartjes zien er super uit. Ik werd heel snel geholpen door de chat. Hier kreeg ik een duidelijk antwoord op mijn vraag. De website is heel gebruiksvriendelijk. En mijn drukwerk werd enorm snel... Mijn kaartjes zien er super uit. Ik werd heel snel geholpen door de chat. Hier kreeg ik een duidelijk antwoord op mijn vraag. De website is heel gebruiksvriendelijk. En mijn drukwerk werd enorm snel geleverd.

Andries

Afhankelijk zijn van andere drukkers en daardoor je eigen proces niet kunnen beheren hadden ze wel transparant over mogen zijn, nu ben je overgeleverd aan externen en mis je de deadline die al veel... Afhankelijk zijn van andere drukkers en daardoor je eigen proces niet kunnen beheren hadden ze wel transparant over mogen zijn, nu ben je overgeleverd aan externen en mis je de deadline die al veel te ruim was genomen voor digitaal drukwerk. Gemiste kans, dacht de lokale ondernemer te steunen.

Pjut

Goeie check, supersnel, goede prijs en kwaliteit. Ben heel blij met de kaarten en bestel binnenkort nog een serie.

Zij maakt

Omdat de klantenservice altijd tip top is en de kwaliteit mij nog geen een keer is teleurgesteld.

Penong

Goede service, mooi drukwerk.

JJ

Dit bedrijf is super snel. Denkt met je mee en helpt je waar nodig.