Geachte mevrouw van den Belt

Prima snel bezorgd. Pakketje zou alleen bij een afhaalpunt bezorgd worden en kwam toch thuis. Weg verrassing voor mijn man..

Snel bezorgd

Reactie Petit Merci:

Mijn blunder van de eerste orde, niet goed opgelet en dacht achteraf goed te doen door aan huis te laten bezorgen, hoeven de mensen de deur niet meer uit. FOUTFOUTFOUT, altijd opletten en naar de... Mijn blunder van de eerste orde, niet goed opgelet en dacht achteraf goed te doen door aan huis te laten bezorgen, hoeven de mensen de deur niet meer uit. FOUTFOUTFOUT, altijd opletten en naar de klant luisteren. Excuses

Geachte mevrouw Jonkers - van den Berg

Snelle levering.

Geachte mevrouw Creugers

Helaas is bij de verzending van mijn bestelling tot twee keer aan toe iets fout gegaan, maar ondanks dat was de service goed en hebben ze het opgelost. Mocht ik niet op tijd hebben besteld dan was... Helaas is bij de verzending van mijn bestelling tot twee keer aan toe iets fout gegaan, maar ondanks dat was de service goed en hebben ze het opgelost. Mocht ik niet op tijd hebben besteld dan was het ook niet op te lossen geweest. Maar dat was gelukkig niet het geval.

Goede klantenservice.

Reactie Petit Merci:

Deze kan ik me goed herinneren, 3x verzendkosten door stomme onoplettendheid.
Gelukkig toch goed voor de klant gekomen. Excuses.

Tommy van de Laar

Heel erg tevreden

Snelle levering, mooie beeldjes.

Geachte mevrouw Hardin

Zeer tevreden !

Leuke artikelen, redelijke prijzen, goede en snelle service en vriendelijk personeel.

Geachte mevrouw Goktepe

Heel fijn geholpen.

Snelle service, mooie bedankjes voor babyshowers of kraamfeestjes.

Geachte mevrouw Tamir

Fantastische

Keurig wordt geleverd en producten is goed kwaliteiten

Geachte mevrouw Emers

Koop graag bij Petit Merci. Mevrouw is heel aardig en denkt graag mee. Geef goede adviezen. Zij is altijd behulpzaam.

Erg klantgericht!!!

Geachte mevrouw Martinet

Gewoon weg prachtig

alles ok

Geachte mevrouw Souisa

Rammelaars voor babyshower besteld. Snel verzonden zelfs na adreswijziging. Helaas hebben ze op het kaartje de naam verkeerd gespeld maar het wel aan geadresseerde goed gespeld.

Snel verstuurd