Geachte mevrouw Cornet

Goed en netjes verpakt ,er was iets niet meer werd ik netjes over geïnformeerd.

Mooie site

Shana

Snelle bezorging, alleen de roze beertjes waren plat voor de bedankjes en de blauwe waren wel goed. Vond ik jammer want op de foto moest het ook een poppetje zijn. Maar wel gebruikt als bedankje,... Snelle bezorging, alleen de roze beertjes waren plat voor de bedankjes en de blauwe waren wel goed. Vond ik jammer want op de foto moest het ook een poppetje zijn. Maar wel gebruikt als bedankje, zou het niet redden om het terug te sturen. Verder was alles top!

Snelle bezorging & goed verpakt

Reactie Petit Merci:

excuses voor deze levering, Artikel was niet meer te krijgen bij de fabriek, heb gelukkig een plattere versie gevonden om toch nog te kunnen helpen. had dit moeten communiceren.

Geachte mevrouw van Werkhoven

Manco werd andere dag keurig nageleverd

Geachte heer Paesch

Snel aflevering

Geachte mevrouw Blezer

Ik vond het een beetje jammer dat ik geen bestelbevestiging kreeg. Maar behalve dit was alles super. Hele snelle levering en het artikel was precies als verwacht en heel goed ingepakt

Snelle levering en goede verpakking

Geachte mevrouw Heuts

Zeer tevreden

Snelle en goede levering

Geachte mevrouw Van praet

Slecht

Reactie Petit Merci:

deze beoordeling slaat nergens op.
we hebben precies geleverd zoals gevraagd en zoals op de website staat. leveringskosten zijn €5,75 zoals DHL rekent.
Verder hebben we na aflevering geen...
deze beoordeling slaat nergens op.
Verder hebben we na aflevering geen klacht van desbetreffende klant gehoord.

Wilfred

Snelle levering, goed verpakt en producten geheel zoals op de site staat. En de smaak is ook goed!

Geachte mevrouw Trosemito

Tevreden

Snelle afhandeling. Goede en nette verpakking. Mooie afwerking van de artikelen

Geachte mevrouw Geerlings

Prima. Het was netjes op tijd binnen

Nvt