Geachte mevrouw Meulmeester

Zeer ruime keus.

Goede services

Geachte mevrouw De Witte

Er staat op eigen risico voor gebroken,
Laat et nu net wel gebroken zijn zeker?? zoveel verzendkosten voor 1stuk en dan krijg je het nog kapot ook!

De leveringstermijn was goed! Maar de rest?

Reactie Petit Merci:

we krijgen een 1 als waardering zonder in de gelegenheid te worden gesteld iets aan de zending te kunnen doen. Klant heeft bewust een risico van breuk genomen, hadden het willen vergoeden maar wacht... we krijgen een 1 als waardering zonder in de gelegenheid te worden gesteld iets aan de zending te kunnen doen. Klant heeft bewust een risico van breuk genomen, hadden het willen vergoeden maar wacht na deze waardering nu op het verzekeringsgeld van DHL.

Geachte mevrouw Hugyecz

Super

Snel ?Uitstekende verpakking

Geachte mevrouw Hazejager-Dijkshoorn

Komen de afspraak na. Vriendelijk personeel

Snelle levering maar mijn product was niet conform het voorbeeld.

Geachte mevrouw de Jong

Heel tevreden

Mooie produkten

Geachte mevrouw Van de graaf

Super snel en vriendelijke

Alles netjes op tijd geleverd

Geachte mevrouw Kardinaal

Heel slecht

Reactie Petit Merci:

erg spijtig deze reactie, met name omdat wij niets kunnen doen aan de oorzaak van deze mening, namelijk het zoekraken van het pakket bij DHL. Om een bedrijf met leuke artikelen te veroordelen op een... erg spijtig deze reactie, met name omdat wij niets kunnen doen aan de oorzaak van deze mening, namelijk het zoekraken van het pakket bij DHL. Om een bedrijf met leuke artikelen te veroordelen op een helaas zoek geraakt pakketje bij de vervoerder vind ik te min. gezien de miljoenen pakketjes die verstuurd worden in Europa komt het zoekraken verhoudingsgewijs zelden voor, helaas was het bij deze klant het geval. Na onderzoek van wordt de klant altijd schadeloos gesteld, helaas moeten we ook hier wachten op DHL.

Geachte mevrouw Fleuren

Op tijd geleverd en netjes verpakt

Het ziet er leuk en verzorgd uut

Geachte mevrouw Hobert

Super snelle levering ziet er goed uit.

Lint en plaatjes besteld.Plaatjes te kort voor op le luiertaart erg weinig. Nu zou ik nog zo'n pakketje moeten bestellen en weer verzendkosten betalen erg jammer.

Geachte mevrouw Blokzijl

Goed overzicht en veel keuze

Super snel ontvangen