Prima service

Rachana

Super snelle service! Ik heb online besteld, werd vervolgens per email op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de volgende dag kreeg ik al het bericht dat ik kon afhalen. Bij het afhalen kon ik... Super snelle service! Ik heb online besteld, werd vervolgens per email op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de volgende dag kreeg ik al het bericht dat ik kon afhalen. Bij het afhalen kon ik het niet laten om nog wat uit de winkel mee te nemen voor de aankleding van een baby shower, erg leuk en uitgebreid assortiment!

Uitgebreid assortiment, betaalbaar, snelle service en behulpzaam.

Sekoy micheels

Al 4 weken aan wachten op bestelling,
Reageren nou al niet meer als ik bel

Erg triest

Reactie Petit Merci:

Klant beschikt over track & trace dus kon al na 1 dag zijn pakketje volgen maar heeft dit nagelaten. betreffende bestelling is vermoedelijk zoek, zaak is nog in behandeling bij DHL en ligt niet... Klant beschikt over track & trace dus kon al na 1 dag zijn pakketje volgen maar heeft dit nagelaten. betreffende bestelling is vermoedelijk zoek, zaak is nog in behandeling bij DHL en ligt niet aan ons.Ik ben hier nu dagelijks mee bezig maar klant vindt ons triest, jammer deze reactie waar wij dus niets aan kunnen doen
overigens is het pakketje nog op tijd bezorgd na veel zoekwerk bij DHL

Geweldig! Ondanks dat het door mij gewenste artikel uitverkocht, heeft Petit Merci het artikel voor mij weten te bestellen. En op korte termijn geleverd!

Klantvriendelijkheid en servicegericht

Duidelijke website om te bestellen. Snelle en vlotte afhandeling.

Snel geleverd

Maaike

Goede communicatie, snelle verzending

Goede en snelle communicatie

Patricia Schinkel

De levering was mooi op tijd enigste minpunt was dat ik ipv 3 meter lint 2.75 had