martina roomenburg

Zeer snelle service. ...en leuke dingen voor een leuke prijs

de snelle service

Jill

Prettig en zeer behulpzaam

Erg netjes dat er persoonlijk contact wordt opgenomen voor de specifieke wensen.

G
Goed, alleen zou er een bedrag teruggeboekt worden. Dit heb ik tot op heden nog niet retour ontvangen. (29-11-2016)
Hopelijk volgt dat binnenkort

niet echt

Kathleen Doumen

Snelle levering, goed verpakt en het product voldoet aan onze verwachtingen, conform afbeeldingen online.

Duidelijk betaalsysteem, snelle levering

D. Van Houten

+ Prima levering. Prima prijs -kwaliteit verhouding.

+ Prima levering. Prima prijs -kwaliteit verhouding.

- een aantal van de plastic beertjes waren gebroken bij aankomst. En bij de oude verpakkingsmateriaal wat als opvulling om de doos op te vullen zatten nog 3 kaartjes bedrukt met noah 26-10-2016

Prijs - kwaliteit verhouding

Gemakkelijk te bestellen meteen bevestiging email en werd de hele rit van bestelling tot de bezorging op de hoogte gehouden via mail . Was echt een verassing goede service ! Zal dit bedrijf aan... Gemakkelijk te bestellen meteen bevestiging email en werd de hele rit van bestelling tot de bezorging op de hoogte gehouden via mail . Was echt een verassing goede service ! Zal dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen. Groetjes rosalinde van soest

Dat je constant op de hoogte wordt gehouden is echt heel duidelijk aangegeven

Briede

Leuke ideeen. Veel keuzes. Wel allemaal in dezelfde stijl erg klassiek. Ook onderdelen verkrijgbaar om zelf iets in elkaar te zetten. Prima behandeling in de winkel. Bij elk te vieren feest wordt... Leuke ideeen. Veel keuzes. Wel allemaal in dezelfde stijl erg klassiek. Ook onderdelen verkrijgbaar om zelf iets in elkaar te zetten. Prima behandeling in de winkel. Bij elk te vieren feest wordt ingehaakt.

Veel basis zaken te verkrijgen om zelf aan de gang te gaan.

Keurig

snel geleverd.

Zeer vlotte website en makkelijk te plaatsen bestellingen. Ook de levering was vlot en product mooi verzorgd afgeleverd.

Mijn bestelling was zeer ruim op tijd binnen ondanks dit bedrijf tijdelijk afwezig waren vanwege hun vakantie. Ze waren speciaal voor mij eerder aan de slag gegaan met mijn bedankjes!!