Kwaliteit
Assortiment
Levering

Heleen

Goed! Mooie kaartjes op stevig papier. Origineel en lief ontwerp.

Superlief ontwerp, makkelijk aan te passen en snel geleverd

Ze vouwden alleen niet helemaal recht (de bovenkant komt iets over de onderkant te liggen. Wellicht is dat normaal?

Jorinde

Heel erg mooie kaartjes en fijne begeleiding als je vragen hebt.

Service, advies.

Ze hadden een proefkaartje van iemand anders gestuurd naar mijn adres.

Imre

Fijne ervaring. Snelle levering en mooie kwaliteit

Veel keuze en je kan alles zelf aanpassen en veranderen.

De kleuren online komen niet echt goed overeen met de kleuren in het echt. De kleur van ons uiteindelijke geboorte kaartje is dan ook eigenlijk net anders uitgevallen dan de bedoeling was en dat is... De kleuren online komen niet echt goed overeen met de kleuren in het echt. De kleur van ons uiteindelijke geboorte kaartje is dan ook eigenlijk net anders uitgevallen dan de bedoeling was en dat is jammer

Joram Klipstein

Mooie kaartjes met veel opties. snel geregeld en keurig op tijd afgeleverd

veel keuzeopties ook qua papiersoort en enveloppen

het zou makkelijk zijn als er een optie was om ook meteen postzegels te bestellen.
Ik weet dat er speciale ooievaarspostzegels bestaan voor geboortepost maar op de plek waar ik de postzegels ging kopen waren deze niet voorradig.

Amanda

Snelle levering en mooie kwaliteit

Een mogelijkheid om de kleuren van de enveloppen groter te bekijken tijdens het bestellen

Marjet

Goede ervaring, behulpzaam. Snel verzonden

Snelle levering, goed geholpen met vraag

Betul

Superleuke geboortekaartjes kunnen bestellen en hele goede service!

Goed geholpen!

Geboortebord bestelproces liep niet soepel via de website, kan makkelijker

Reactie Petite-Fleur:

Beste Betul,
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Beste Betul,
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Het spijt ons echt dat het bestelproces voor het geboortebord niet zo soepel verliep. We zullen zeker kijken naar manieren om het makkelijker te maken op onze website.

Miriam

Eenvoudig kaarten zelf ontwerpen, echter was de kwaliteit minder dan gewend.

Gemak levertijd

Kwaliteit van poster en het kleur en hoe de kaarten waren gesneden was veel minder dan onze eerste keer bestellen bij petite

Reactie Petite-Fleur:

Beste Miriam,
Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling.
Beste Miriam,
Bedankt voor het delen van je feedback over je recente bestelling.
Het spijt ons te horen dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen heeft voldaan, vooral omdat je eerdere ervaring met ons veel positiever was.Wat jammer dat we niet direct na ontvangst van de bestelling op de hoogte zijn gebracht, zodat we deze klacht direct op hadden kunnen lossen.
Kun je ons foto’s sturen van de kaartjes en de poster, dan kunnen we onze drukkerij hierover inlichten en samen kijken naar een gepaste oplossing. Alvast bedankt!

M

Heel goed

Kaartje Ziet er luxe uit

Prijzig

Judith

Snelle en goede service!

Snel, makkelijk en mooie kwaliteit