Kwaliteit
Assortiment
Levering

Patricia

Leuke, originele geboortekaartjes!

Ontzettend schattige geboortekaartjes, leuke ontwerpen. Fijn dat je proefdrukken op de verschillende papiersoorten kan bestellen. De editor om de kaartjes te personaliseren is makkelijk in gebruik.

Betere communicatie over de levering. Er was bij ons iets misgegaan bij de drukker, dat kan natuurlijk gebeuren, maar hier hadden we geen bericht over gehad. Toen ik contact opnam werden er wel... Betere communicatie over de levering. Er was bij ons iets misgegaan bij de drukker, dat kan natuurlijk gebeuren, maar hier hadden we geen bericht over gehad. Toen ik contact opnam werden er wel meteen excuses gemaakt. Levering was daarom een dag later.

Snelle en nette levering

Verzorgd verpakt. Leuke persoonlijke kaart er bij in met felicitatie.

Bij een bepaald bedrag vind ik dat bijvoorbeeld de standaard witte enveloppen wel gratis mogen zijn. Het is een hele uitgave.

Fijne site, duidelijk, programma om zelf de kaartjes te maken is handig

Leuke designs, duidelijke website

Makkelijk je eigen kaart ontwerpen. Snel bezorgd. Etiketten programma ook erg handig!

Laura Dictus

Goede ervaring.

Leuke designs, geheel naar eigen wens aan te passen

Karen

Snelle reactie en snelle service. Wanneer je kindje is geboren wil je dit kunnen delen en dan is snelheid echt heel fijn.

Lisette Meijer

Prachtige geboortekaartjes en ook heel goede service bij het personaliseren ervan. Zowel telefonisch als per mail erg goed en snel geholpen! Kwaliteit van de kaartjes is heel goed en alles wordt... Prachtige geboortekaartjes en ook heel goede service bij het personaliseren ervan. Zowel telefonisch als per mail erg goed en snel geholpen! Kwaliteit van de kaartjes is heel goed en alles wordt mooi geleverd!

Femke Toet

Super mooie kaartjes en makkelijk zelf aan te passen!

M.K.

Prachtige geboortekaartjes voor mijn dochter, veel complimenten over gehad en mooi papier!
Duidelijke website en met gemak zelf aan te passen, zo heb ik een kaartje voor de kraamborrel gemaakt in het zelfde ontwerp als het geboortekaartje.

Exacte leverdatum bij bestelbevestiging vermelden.
Een reactie op foto op instagram (met reclame voor Tsjip) had leuk geweest, iets actiever dus op social media.

LR

Goede ervaring! Zelf kaartje ontworpen, was erg gemakkelijk.
Snelle service en erg blij met t eindresultaat. Bedankt