Kwaliteit
Assortiment
Levering

Betty

Super goede ervaring met dit bedrijf. Hielpen goed met het aanpassen van ons kaartje en altijd snelle reactie.

Reageren snel.

Geen. Ga zo door!

Karlijn Jumelet

Leuke kaartjes!

Goed en makkelijk te ontwerpen.
Mooie stijlen.

De 2 bovenste kaartjes waren helaas gevlekt toen we ze binnen kregen.

Ilse Boskma

Fijne site om mee te werken.
Snelle levering.
Leuke kaartjes en ze zijn makkelijk te bewerken naar jou wensen.

Snelle levering.

Goede service!

leuke ontwerpen, makkelijk systeem om mee te werken en fijn dat je 2 keer een proefdruk kunt laten maken!
Ook de service om met een medewerker contact te hebben over jou design heb ik als heel fijn en deskundig ervaren.

n.v.t.

V. Gisbergen

Goede service, mooie kaartjes en duidelijke communicatie. Onze geboortekaartjes zijn vlot en helemaal naar wens geleverd.

Duidelijke communicatie, mooi assortiment en veel mogelijkheden bij het zelf ontwerpen van een kaartje.

Bij het ontwerpen heb ik wat langer moeten wachten op reactie toen ik wat hulp nodig had. Na telefonisch contact ben ik snel en goed vooruit geholpen.

Didi

Goede service. Voor allebei onze kinderen hier het geboortekaartje besteld. Erg tevreden

Hulp van Lolita. Veel keuze.

Ontwerpprogramma kunnen wij slecht mee omhoog. Vooral plaatjes invoegen, slepen en op juiste grote maken. Dan wilde ik het kleiner, werd het alleen maar groter. Veel frustratie!

Goede kwaliteit en snelle levering

Houden zich aan verzendtijden, alles komt altijd op tijd binnen. Ook de kwaliteit is fantastisch.
Op de site kun je gemakkelijk je eigen kaartje samenstellen, echt iedereen kan dit!!

Marloes

Website navigeert fijn. Originele kaartjes die je eenvoudig zelf aan kunt passen. Bij vragen schieten ze te hulp. Fijn dat je gratis proefkaartjes ontvangt.

Goede hulp / communicatie bij vragen.
Gratis proefkaartjes.

Enige minpunt vond ik de latere levering. Ik had de kaartjes bewust voor 12:00 uur besteld, maar helaas volgende dagboek binnen.

Super tevreden over de service! En we kregen leuke reacties op het kaartje.

Veel keus uit mooie kaartjes bij Tsjip. Heel fijn dat de mogelijkheid er is om proefdrukken te bestellen. Wij zijn heel blij met de mooie kaartjes en hebben vele leuke reacties erop gekregen.

Mooie kwaliteit kaartjes en vlotte levering.