Super goede ervaring met dit bedrijf. Hielpen goed met het aanpassen van ons kaartje en altijd snelle reactie.
Reageren snel.
Geen. Ga zo door!
Reageren snel.
Geen. Ga zo door!
Goed en makkelijk te ontwerpen.
Mooie stijlen.
De 2 bovenste kaartjes waren helaas gevlekt toen we ze binnen kregen.
Snelle levering.
leuke ontwerpen, makkelijk systeem om mee te werken en fijn dat je 2 keer een proefdruk kunt laten maken!
Ook de service om met een medewerker contact te hebben over jou design heb ik als...
n.v.t.
Duidelijke communicatie, mooi assortiment en veel mogelijkheden bij het zelf ontwerpen van een kaartje.
Bij het ontwerpen heb ik wat langer moeten wachten op reactie toen ik wat hulp nodig had. Na telefonisch contact ben ik snel en goed vooruit geholpen.
Hulp van Lolita. Veel keuze.
Ontwerpprogramma kunnen wij slecht mee omhoog. Vooral plaatjes invoegen, slepen en op juiste grote maken. Dan wilde ik het kleiner, werd het alleen maar groter. Veel frustratie!
Houden zich aan verzendtijden, alles komt altijd op tijd binnen. Ook de kwaliteit is fantastisch.
Op de site kun je gemakkelijk je eigen kaartje samenstellen, echt iedereen kan dit!!
Goede hulp / communicatie bij vragen.
Gratis proefkaartjes.
Enige minpunt vond ik de latere levering. Ik had de kaartjes bewust voor 12:00 uur besteld, maar helaas volgende dagboek binnen.
Mooie kwaliteit kaartjes en vlotte levering.