Kwaliteit
Assortiment
Levering

Wij hebben twee weken geleden geboortekaartjes besteld.

Zijn super snel met mail beantwoorden. Behalve in het weekend.

Indien mogelijk zou mail beantwoorden ook in het weekend fijn zijn! Dan zouden we de kaartjes nog eerder besteld hebben..

Jasmijns ouders

Behulpzaam bij het doorvoeren van gewenste aanpassingen

Het was fijn geweest als de plaatjes die gebruikt worden op de kaartjes, ook als losse afbeelding beschikbaar waren. Dan kan je het plaatje van de voorzijde, ook aan de binnenkant van een kaartje... Het was fijn geweest als de plaatjes die gebruikt worden op de kaartjes, ook als losse afbeelding beschikbaar waren. Dan kan je het plaatje van de voorzijde, ook aan de binnenkant van een kaartje terug laten komen

Positief, klantgericht, eigen initiatief in het verbeteren van door klant opgemaakte kaartjes

zie bovenstaande. Snelle en persoonlijke reactie. Er is veel mogelijk.

geen idee. nog snellere reactie?

Snelle en goede service.

De vraag om maatwerk te leveren kunnen ze uitstekend aan!

Maak meer abstracte en moderne kaarten zoals ontwerp 'Manuel'. Jullie onderscheiden je op deze manier van de rest van aanbieders van geboortekaartjes.

Geboortekaartjes via tsjip besteld.

- kwaliteit kaart top.
- klantvriendelijk
- fijne communicatie

- het zelf maken van een kaart vond ik niet heel makkelijk op de site. Vaak verspringen of gevoelig om foutjes te maken.
- enveloppen kunnen vooraf besteld worden maar alleen in een aparte...
- enveloppen kunnen vooraf besteld worden maar alleen in een aparte levering.

Fijne ervaring, een leuke kaart zoeken, samenstellen en bestellen ging buitengewoon eenvoudig.

We wilden graag een detail aan een van de kaarten van Tsjip aangepast hebben naar onze eigen voorkeur. De communicatie hierover verliep buitengewoon soepel.

n.v.t

Nicole Mannak-van Vliet

Wij zijn heel blij met het geboortekaartje van Tsjip! Het was eenvoudig om het kaartje in de bestelmodule aan te passen. De kaartjes werden tijdig en netjes ingepakt geleverd.

De snelle levering en de leuke kaarten bij zowel de proefkaart als de bestelde geboortekaartjes vind ik een echt een pluspunt!

Geen verbetertips. Ik ben erg tevreden.

snelle levering

Prima service. Snelle levering.

Nette website

Ik ben tevreden met de geboortekaartjes die ik heb besteld

Super leuke ontwerpen!

Ik vond het programma om de kaart vorm te geven niet heel prettig werken, k denk dat dit nog gebruiksvriendelijker moet kunnen.
Ik had nergens zien staan dat je de enveloppen apart moet...
Ik had nergens zien staan dat je de enveloppen apart moet bestellen, misschien door mij over t hoofd gezien, maar anders graag als tip toevoegen aan de checklist voordat je gaat betalen en bestellen.
Nu kon ik de kaarten pas 2 dagen later versturen omdat ik de enveloppen nog moest bijbestellen (en de kaarten werden pas na 12 uur bezorgd, dus ik kon de enveloppen smiddags pas bestellen)