Lieke Soyer

Jammer, dat je als je een tuig wil ruilen dit niet mogelijk is, zoals vermeld op de website. En het enkel opnieuw besteld kan worden.
Hierdoor betaal je verzendkosten voor het retour sturen,...
Hierdoor betaal je verzendkosten voor het retour sturen, er worden nogmaals verzendkosten voor het heen sturen van het retour bedrag af getrokken en bij het opnieuw bestellen van het tuig betaal je wederom verzendkosten. Een zeer slechte service!!!!

Reactie Petsonline:

Beste klant, graag reageer ik op uw beoordeling. U bestelde een tuig voor uw pup en wilde dit omruilen voor een andere maat. Daarop heb ik aangegeven dat ruilen door de topdrukte momenteel langer... Beste klant, graag reageer ik op uw beoordeling. U bestelde een tuig voor uw pup en wilde dit omruilen voor een andere maat. Daarop heb ik aangegeven dat ruilen door de topdrukte momenteel langer kan duren dan normaal omdat omruilen veel handwerk is en dat u daarom beter de tuig in de andere maat via de website kon bestellen. Op die manier heeft u de juiste maat veel sneller in huis. Dat is volgens mij helemaal geen slechte service, maar klantgericht meedenken om het juiste product zo snel mogelijk bij u te kunnen afleveren. De verzendkosten staan hier helemaal los van. U moet een tuig terugsturen aan ons, en er komt een nieuw tuig naar u toe. Dat heeft niets met slechte service te maken: er gaat in totaal drie maal een pakje heen en weer met de PostNL. Omdat het tuig onder de 49 euro uitkomt kunnen wij geen gratis verzending aanbieden. Daarnaast wil ik u erop attent maken dat u slechts een bijdrage in de verzendkosten betaalt van 3,95. De werkelijke kosten liggen boven de 7,00 euro. Met vriendelijke groeten, Petsonline.

Leen De wilde

Heel professioneel. Steeds snel antwoord. Goede opvolging.

Ronnie Niens

Leuk ding glijd wel over de vloer

Gero Bossaerts

Snelle levering en goede kwaliteit

Carola

Prima, goede produkten, snelle levering, mooie combi aanbiedingen

J Pieters

Genoemde levertijd klopt niet, maar er werd wel netjes gereageerd op mijn vraag waar mijn bestelling bleef.

Reactie Petsonline:

Gewaardeerde klant,
Gewaardeerde klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag reageer ik daar even op. Door de virusuitbraak gaan zaken momenteel niet meer normaal. Vooral leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met leverproblemen en forse vertragingen. Daardoor ontvangen wij onze voorraad later dan normaal, en is het helaas niet meer goed te voorspellen wanneer wij zendingen ontvangen. Het komt dan ook voor dat wij levertijden niet halen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Met vriendelijke groeten, Hans

Jean Pierre Debruyne