Ik ben zeer tevreden over de mand.En het was zeer goed verpakt.Ik dank u voor dit
MAGDA BOUCKHOUT
Een zeer positieve ervaring. De klantendienst reageerde snel op mijn vragen en gaven mij de juiste oplossing.
Sandra
Wij hebben een fietskar/buggy aangekocht opdat onze viervoeter te groot en een beetje te zwaar geworden was voor de fietsstuurmand. We waren bij elke uitstap ongerust dat de mand het zou begeven....Wij hebben een fietskar/buggy aangekocht opdat onze viervoeter te groot en een beetje te zwaar geworden was voor de fietsstuurmand. We waren bij elke uitstap ongerust dat de mand het zou begeven. Als we eerder hadden geweten hoe gemakkelijk de fietskar te hanteren is, hadden we deze onmiddellijk aangeschaft. Enkel maar goede ervaringen tijdens elke fietsrit, wandel uitstap en op het openbaar vervoer.
Harm Prins
De bestelling was zoals op internet was aangegeven
Marjolein Rams
Goede en snelle levering, fijn persoonlijk contact als je een vraag hebt
Kitty
Tot nu toe goede ervaringen
Sinja Heijden
Onno Boonstra
Prima levering, ik werd keurig teruggebeld na poging klantenservice te bellen waarin contact door drukte niet tot stand kwam.
M Theunisz
Fijne winkel! Groot assortiment en verstuurd snel.
Marcel Klaverkamp
Zeer plezierig. Na de eerste bestelling moesten wij het product ruilen; snel en efficiënt.