Pier Gonggrijp

Eerlijke prijs, snelle levering

Jaxx Bruin

Helemaal fijn

Danny Demey

Best alles in orde perfekte dienst afspraak

Marian

Wat besteld is wordt keurig op tijd geleverd.

Patricia

Erg blij met het product en super snel geleverd.

uschi remijsen

Prima!

Hanneke

Producten die geleverd zijn zijn van prima kwaliteit. Helaas gaf de website aan dat het met 2 werkdagen geleverd zou worden maar uiteindelijk duurde het een week. Dat vind ik wel wat lang zeker als... Producten die geleverd zijn zijn van prima kwaliteit. Helaas gaf de website aan dat het met 2 werkdagen geleverd zou worden maar uiteindelijk duurde het een week. Dat vind ik wel wat lang zeker als daar niet over wordt gecommuniceerd.

Reactie Petsonline:

Goedemiddag ,
Goedemiddag ,
ik heb uw onvoldoende beoordeling ontvangen en zou daar graag even op willen reageren. De beloofde levertijd bij dit product bedraagt niet 2 werkdagen aan maar 2-5 werkdagen. Wellicht is dat aan uw aandacht ontsnapt ? U bestelde op 14 september ’s avonds om 21:17 uur en wij hebben het pakje op 21 september verstuurd, dat is werkdag nummer 5. Ik heb u ook per email verzocht om dit aan te passen maar helaas heeft u daarop niet gereageerd.
Met vriendelijke groeten, Petsonline.

Matig

Reactie Petsonline:

Beste klant, na nagevraagd te hebben wat het probleem was, gaf u het volgende aan.
- retourverzendkosten voor eigen rekening. (Dit staat keurig overal op de website aangegeven)
- hondenmand...
- hondenmand veel te groot. (De uitgebreide maat tabellen vermelden zowel de binnenmaten als de buitenmaten)
- verpakking weggegooid zodat retour zenden niet handig was (dit valt buiten onze invloedssfeer)
Resumerend kunnen wij ons niet herkennen in uw onvoldoende beoordeling.
Met vriendelijke groeten, Petsonline.