Krijgsman

Panterprint tuigje maat L besteld ! Heel erg tevreden en blij mee. Super leuk en mooie goede kwaliteit. Staat onze Ivy erg schattig.

LS

Een geleverd item bevatte een productiefout en dit werd meteen rechtgezet. Prima service!

jacqueline richter

Super mooie spullen en keurig geleverd

Denise Cornelius

Goede ervaring, product besteld, werd pas eind december verwacht aar had het begin november al ontvangen, helemaal top dus.

Maxime Wittock

Snelle levering, goede kwaliteit

Maite Marquez Bilbao

Great customer service, the item that I orered was not in stock and they gave me different options. great communication

Lieve Mertens

Door de Corona duurde de levertijd langer dan normaal , de klantenservice heeft op al mijn mails geantwoord

Sharon

Bestelling geannuleerd omdat ik uiteindelijk 3 weken op levering moest wachten.

Reactie Petsonline:

Goedemiddag, dank u voor uw beoordeling. Door de virusuitbraak gaan zaken momenteel niet meer normaal. De leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met grote leverproblemen en... Goedemiddag, dank u voor uw beoordeling. Door de virusuitbraak gaan zaken momenteel niet meer normaal. De leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met grote leverproblemen en vertragingen. Bij voorbaat dank voor uw begrip. Ik moest het door u bestelde tuig bijbestellen bij de fabrikant. Doordat een pakket bij de vervoerder is kwijtgeraakt, duurde het lang voordat het tuigje bij ons binnenkwam. Mijn excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groeten, Petsonline.

Frank Dupont

Alles ging zeervlot