Wilma Steegenga

Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

C.

Aardige medewerker, niet fijn dat retourkosten zelf betaald moeten worden. dat is niet iets waar op gerekend had. naast de pech van het niet geschikt zijn van het gekochte item komt dit er jammer... Aardige medewerker, niet fijn dat retourkosten zelf betaald moeten worden. dat is niet iets waar op gerekend had. naast de pech van het niet geschikt zijn van het gekochte item komt dit er jammer genoeg ook bij. om die reden zou ik het bedrijf zeker niet aanbevelen bij anderen. wel snelle levering (briefpost) van product, dat is wel positief

Reactie Petsonline:

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. De retourverzendkosten zijn inderdaad voor uw eigen rekening. Dit staat duidelijk op de website o.a. bij de FAQ en de klantenservice pagina's... Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. De retourverzendkosten zijn inderdaad voor uw eigen rekening. Dit staat duidelijk op de website o.a. bij de FAQ en de klantenservice pagina's vermeld.
Met vriendelijke groet, Petsonline VOF

bo nebbeling

Heb wat teruggstuurd voor andere maat hondenrim
zou nieuwe krijgen maar nog niets gehad

Marc Van Zeebroeck

Reactie Petsonline:

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Naar aanleiding van het cijfer hebben wij contact met u opgenomen of er wellicht een probleem was. Hierop hebben wij helaas geen reactie... Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Naar aanleiding van het cijfer hebben wij contact met u opgenomen of er wellicht een probleem was. Hierop hebben wij helaas geen reactie ontvangen.
Met vriendelijke groeten, Petsonline

Sascha Smulders

Goede producten. Snelle levering.

Koosje Zweeden

Vlotte service

Jo Warnier

Service en levering helemaal prima!!

Mirande Bakens

Prima. Snelle en correcte service.

Ellen

Bezorging duurt veel te lang, wel wordt er geleverd wat je verwacht .

Reactie Petsonline:

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Per email had ik u al als volgt geïnformeerd:
Graag informeer ik u over de levering van uw bestelling. Door de virusuitbraak gaan zaken momenteel niet meer helemaal normaal. Onze leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met leverproblemen en vertragingen. Bij voorbaat dank voor uw begrip. Er waren diverse zendingen van de fabrikant aan ons onderweg, maar deze komen zijn helaas vertraagd bij ons aangekomen. Uw bestelling wordt naar verwachting morgen aan u verzonden. Mijn excuses voor het ongemak.
Uw bestelling is uiteindelijk 2 dagen te laat verzonden.
Met vriendelijke groet, Petsonline