S.R.E. van Wijnen

Alles netjes volgens afspraak en artikelen keurig verpakt (mèt kleine extra attentie).

Pierre Meijer

Voor de tweede keer dit art aangekocht en voldoet prima

Kelly Chiaverini

Al regelmatig iets besteld en altijd tevreden over het resultaat vd bestelling en hoe vlug en c

orrect het geleverd wordt.

Karen Cottegnie

Snel en correct

Martin

(Bewerkt)

Erg lange levertijd op het bestelde product helaas. Ondanks dat dat aangegeven is bij de bestelling voor ons toch een tegenvaller. 3-6 werkdagen staat aangegeven.
24 september besteld en...
24 september besteld en uiteindelijk op 02 oktober ontvangen. Dat is totaal 07 werkdagen. Dus ondanks dat u het met onze reactie niet eens bent. Het klopt niet hoe u reageerd en dat vinden wij nog kwalijker. Als u deze feedback niet post dan gaan wij een officiële klacht indienen.

Reactie Petsonline:

Beste klant, wat ontzettend jammer van uw beoordeling. Op 24 september besteld en op 1 oktober verzonden. Dan is 25/9, 28/9, 29/9, 30/9 en 1/10 een werkdag = 5 werkdagen.
Met vriendelijke groet,...
Met vriendelijke groet, Petsonline.

Koen

Eerste ervaring = positief!

Ronald van beest

Geweldige snelle levering! Zeer persoonlijk ingepakt, zelfs met een schattig zakje honden snoepjes!!! Top service

Jacqueline Visser

Keurig nette verzending van de bestelde artikelen en altijd voorzien van een kleine attentie.
Petsonline heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en heeft een uitgebreid assortiment.

isabella Leeuwen

C.J.M. Vos

Voor de 1e keer iets besteld. Levering zou ongeveer 3 dagen in beslag nemen. Na 1 week nog niets gehoord en zelf gevraagd wanneer ik levering kon verwachten. Kon nog wel even duren en ik kon... Voor de 1e keer iets besteld. Levering zou ongeveer 3 dagen in beslag nemen. Na 1 week nog niets gehoord en zelf gevraagd wanneer ik levering kon verwachten. Kon nog wel even duren en ik kon desnoods bestelling annuleren.
Zou prettiger zijn geweest wanneer ik pro actief benaderd zou zijn dat mijn bestelling niet binnen de termijn geleverd zou worden.

Reactie Petsonline:

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag reageer ik daar even op. Door de virusuitbraak gaan zaken momenteel niet meer helemaal normaal. Onze leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met leverproblemen en vertragingen. Dit betekent dat het voor ons in sommige gevallen onmogelijk is om goed te voorspellen wanneer leveringen bij ons gaan binnenkomen. Daarom kunnen wij onze klanten niet altijd pro-actief informeen omdat wij dan nog geen juiste informatie hebben over een levering. Dat was helaas ook bij uw order het geval. Door vertragingen bij een pakketdienst heeft het inderdaad langer geduurd dan normaal, waarvoor mijn excuses. Met vriendelijke groet, Petsonline.