Dirk

Snelle levering en super service

Duidelijke website, snelle levering, goede servive

Evert

Snelle levering. Goede kwaliteit. Men wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Goede communicatie

Karine van londerseele

Vlotte levering. Aan de telefoon ook veel informatie gekregen.

veel uitleg !

Peter

Prima advies via telefoon, en vlotte levering !

De correctheid bij de advisering.

S van hees

Levering was keurig op tijd product is goed alleen was er een koffer beschadigd waar ik nog steeds op zit te wachten na twee weken ik heb mijn tegelsnijder nu los in de bus daar knapt hij niet van op

Gerritsen en zoon

Vrijdagavond besteld na het weekend pas bevestiging van levering, netje afgeleverd mooi product ga zeker weer wat bestellen.

Peter

Zeer tevreden. Paar dagen na aankoop van tegelsnijder brak een onderdeel af. Hierover gebeld en had de volgende dag al een nieuwe ontvangen en kapotte zonder koster geretourneerd. Prima service.... Zeer tevreden. Paar dagen na aankoop van tegelsnijder brak een onderdeel af. Hierover gebeld en had de volgende dag al een nieuwe ontvangen en kapotte zonder koster geretourneerd. Prima service. Verdienen wat mij betr3ft een dikke pluim.

Snelle service en geen gedoe.

mvb

Goede prijs en snelle levering

Sabine

Erg snelle en effectieve bezorging. Duidelijke website en de berichtgeving over verzending en levering erg praktisch.

De uitgebreide tips over hoe het product te gebruiken is super handig en heeft mij doen besluiten het product te kopen.

De klusser

Snelle levering prima product.