Wilts Montage Elburg

Duidelijke website, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Camiel van Dijk

Prima, snelle service; product snel in huis

van Zoest

Snelle en goede levering

ZaagmolenAdvies

Ik ben zeer tevreden met PH Tegeltechniek,ik heb niet altijd om dingen op te halen nu avond even naar de website en bestel wat ik nodig hebt,prijs is concurerend,maar als je van je klus af moet kost... Ik ben zeer tevreden met PH Tegeltechniek,ik heb niet altijd om dingen op te halen nu avond even naar de website en bestel wat ik nodig hebt,prijs is concurerend,maar als je van je klus af moet kost het meer,nu lekker alles op tijd thuisbezorgd.

de snelheid waarmee het geleverd wordt

j.heineken

Zeer goed en netjes de afspraak volgend

Zeer mooi en goed verpakt snelle levering

Buffing

Alles prima en lekker snel verlopen

Studio Berkat

Ik heb voor het eerst mijn bestelling gedaan bij PH Tegeltechniek.
Ik heb te maken gehad met een enorme klantvriendelijk bedrijf.

Klantgericht en een persoonlijke en klantvriendelijke benadering.
Ook zeer accuraat met betrekking tot de aflevering van de bestelling!

Onko

Uistekend, snel en reageren op mail

Stuurde een mail voor een aanvullend product. Binnen een dag antwoord en product werd geleverd.

Vrouw

Goed werd als vrouw serieus genomen

Betrokkenheid

G Korst

Heel erg goed. Zending was in twee delen bezorgd. Ging wat mis bij post.nl. PH tegeltechniek heeft snel en netjes gehandeld waardoor ik alsnog de volgende dag alles binnen had. Tevens na het zien... Heel erg goed. Zending was in twee delen bezorgd. Ging wat mis bij post.nl. PH tegeltechniek heeft snel en netjes gehandeld waardoor ik alsnog de volgende dag alles binnen had. Tevens na het zien van een aanbieding bij de concurrent contact opgenomen met PH tegeltechniek en heb het verschil binnen enkele dagen terug gestort gekregen. Wat een top zaak

Super winkel. Professioneel en meedenkend.