intervoll

Prettig zakelijk behulpzaam realistisch

proberen je niets aan te smeren

Bedankt voor je review!
We zijn erg blij om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met onze service. Indien nodig, staan we graag weer voor je klaar!!

NC Engineering

Positief, afspraak goed nagekomen en stipt op tijd.

rdj

Perfect

service

Hans Pellegrom

Zeer prettig ontvangen.

Snelheid van reparatie en afspraken na komen.

Robin

Absolute flop. Producten die vervangen worden stellen niks voor. Batterij en scherm houden het nog geen eens 2 maanden vol.

R. van Damme

Gaven aan dat zij een moederboard van een Samsung konden repareren, maar dan moest is het toestel onderzocht worden. Kosten bijna € 60,00 (incl. verzendkosten) Later bleek dat het moeder niet te... Gaven aan dat zij een moederboard van een Samsung konden repareren, maar dan moest is het toestel onderzocht worden. Kosten bijna € 60,00 (incl. verzendkosten) Later bleek dat het moeder niet te repareren was en kreeg het toestel terug gezonden. Daar zat een kaartje bij. Onderzoekkosten nog geen € 30,00???????? Rara.

Ruben de Witte

Redelijk slecht

Medewerkers zijn aardig

Marcel

Prima service. Alle afspraken werden netjes nagekomen en het apparaat is prima gerepareerd.

Snelle vervanging. Duidelijke afspraken en website

Rianne

Super