Richard van Liessum

Erg goed!

Scherm reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.

Bedankt voor je review!
We zijn erg blij om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met onze service. Indien nodig, staan we graag weer voor je klaar!!

Kolling

Zondag een afspraak gemaakt gelijk ideal betaald voor een iphone 8 scherm reparatie. Op de factuur stond afspraak tussen 10 en 12.30. Mijn dochter stond netjes de volgende dag om 10 uur voor een... Zondag een afspraak gemaakt gelijk ideal betaald voor een iphone 8 scherm reparatie. Op de factuur stond afspraak tussen 10 en 12.30. Mijn dochter stond netjes de volgende dag om 10 uur voor een gesloten deur! Na telefonisch contact wat pas om 12 uur mogelijk was werd er tegen mij gezegd dat meneer de baas was en er gewoon om 10 uur was! Mijn dochter liegt dus! Als dat de eigenaar van dat bedrijf is heb ik veel medelijden met de mensen om hem heen! Schandalig! Beter zsm mijn geld terug!

Huub

Snel gerepareerd, goede service. Helaas niet helemaal goed gedaan.

Snelheid

Stofberg

Zoals altijd snel en netjes afgehandeld.

Service

Rodeq

Nette offerte snelle levering

Werkwijze

J.HBuitendijk

Wij zijn zeer tevreden dat we gelijk terecht konden met onze iPad waar het scherm van gebroken was! En na een paar uurtjes konden we het ophalen en het is als nieuw, wij bevelen dit adres aan!

Snelle service! Komt beloftes na!

Martijntje Berkhout

Wat een waardeloos bedrijf. Op je website een aanbieding zetten en dan als ik onderweg ben op de fiets naar jullie toe bellen dat de aanbieding niet klopt op de website en het 30 euro duurder is!

Angelique Martens

Prima ervaring

Snelheid qua werken, advies

Ron Boeter

Heel slecht. Misleidende advertentie over waterschade reparatie. Er staat waterschade reparatie iPad 49 euro. Uiteindelijk blijkt dat dit niet waar is, als er iets kapot is aan je apparaat. Je... Heel slecht. Misleidende advertentie over waterschade reparatie. Er staat waterschade reparatie iPad 49 euro. Uiteindelijk blijkt dat dit niet waar is, als er iets kapot is aan je apparaat. Je stuurt je apparaat op, blijkbaar moet je dan eerst de factuur betalen voordat er begonnen wordt. Vervolgens zou een reparatie 1-2 dagen duren. Na 2 dagen contact gehad en waren ze nog niet aan begonnen. Apparaat bleek totall loss en werd teruggestuurd. Er zat geen totall loss verklaring bij, maar wel een factuur die nog betaald moest worden, maar in werkelijkheid al betaald was. Heel slordig.
Advies; vandaan blijven en een andere reparateur zoeken.

Reparateur zelf, leek wel ter zake kundig.

Beste Ron,
Beste Ron,
De waterschade herstel service kost inderdaad € 49,-. Als ná de reiniging blijkt dat bijv. uw scherm of accu onherstelbaar beschadigd is, komen er (logischerwijs) kosten bij, waar u overigens altijd eerst de gelegenheid krijgt om akkoord te geven of niet. Wellicht heeft u de product/dienst omschrijving niet goed gelezen, gezien het feit dat deze informatie daar ook te vinden is.
PhoneDokter

H v. West

Super snelle service en nadat je de telefoon hebt opgestuurd krijg je deze weer zsm terug (aangetekend). Tevreden over de nieuwstaat weer vd Huawei beeldscherm vervanging, absoluut aan te raden!

Snelheid, kwaliteit en goede service. Tip nog wel om klant tussendoor op de hoogte brengen van bijv ontvangst telefoon bij opsturen en wanneer deze weer retour wordt gestuurd. Verder top!