G.Zwaneveld

Kapotte iPad 2019, gebroken glas. Perfect hersteld. Zeer vriendelijk personeel en denken ook met je mee. Aanrader!

Vakkundig, adviseren en vriendelijk

S S E. Linger

Service

Kevin

Goed geholpen. Ik moest even wachten op mijn onderdeel maar mijn telefoon is uiteindelijk mooi gerepareerd.

Goede reparatie tegen een schappelijke prijs

Soenil

Fijne communicatie en perfecte service

Betrouwbaar

Dolaya

De eerste keer heb ik gekozen voor het scherm premium plus. Die avond merkte ik op dat ik verticale strepen op mijn scherm had. Die leken aan de binnenkant te zitten. Na contact ben ik opnieuw langs... De eerste keer heb ik gekozen voor het scherm premium plus. Die avond merkte ik op dat ik verticale strepen op mijn scherm had. Die leken aan de binnenkant te zitten. Na contact ben ik opnieuw langs geweest. Het zou aan het scherm hebben gelegen. Ik kreeg dan ook een nieuw scherm onder de garantie. Helaas ben ik nog steeds niet tevreden, want ook nu heb ik vegen op mijn scherm. Het is wellicht minder erg als de eerste keer, maar ik heb nog steeds een soortgelijk probleem. Daarnaast is dit scherm ook heel gevoelig bij “touch”. Ik heb geen zin opnieuw terug te gaan. Het kost immers zo’n € 250,- voor een scherm dat niet naar wens is en waarvoor ik al een keer terug moest.

Klantvriendelijk

Edo

Top, niet goedkoop maar kwaliteit mag wat kosten.

Goede service, heldere communicatie, ook in deze Coronatijd

Lokkerbol Makelaardij

Prima bedrijf, leveren altijd prima service.

nette snelle service

Frank vN

Prima reparatie. Goede prijs/kwaliteit.

Communicatie en gemak

RRF

Snelle service, op afspraak werkt perfect

simpel te reserveren, vriendelijk personeel

Johnny

Zeer professionele hulp, duidelijke communicatie over de reparatiemethode en servicegerichte medewerkers.

Klantvriendelijke, zeer mensgerichte communicatie.
Professionele reparatie