Onlangs het scherm van mijn iPhone 8 Plus laten maken bij de vestiging aan de Ceintuurbaan in Amsterdam Zuid. Super snelle en vriendelijke service! Mijn telefoon was zelfs bij geladen toen ik hem op... Onlangs het scherm van mijn iPhone 8 Plus laten maken bij de vestiging aan de Ceintuurbaan in Amsterdam Zuid. Super snelle en vriendelijke service! Mijn telefoon was zelfs bij geladen toen ik hem op kwam halen.

Snelle service
Vriendelijk

Schaap

Slecht bereikbaar met de telefoon.

Weet ik nog niet .

A. de Graaf

Snel, goed en heel vriendelijk geholpen.

Op zondag is binnen een half uur het scherm van mij IPhone keurig vervangen. Prijs was via de website al duidelijk. Ik kreeg zelfs nog koffie.

de Haan Survey & Consultancy

On line afspraak gemaakt, stipt op tijd geholpen. Snelle service.

Vriendelijkheid, snelheid en vakmanschap

lagen

Snel en vlot geholpen goedkoper dan begroot.

prima service zie bovenstaande.

Edwin oosterveld luberti

Goeie service .snel geholpen

Klantvriendelijkheid..levert product perfect ag

Tom

Eenvoudig afspraak te maken en komen de gemaakte afspraak ook na. Kwaliteit van reparatie is tot dusver erg goed

Kwaliteit

Frank Porte de la Lienne

Zeer goed !!

Niet geholpen geen kosten ( in geval van chemische schoonmaak )

Anton de Ruiter

Online eenvoudig een afspraak gemaakt, de volgende dag binnen een half uur gerepareerd. Vriendelijk personeel in een goed verzorgde winkel. Ik hoop niet dat het nodig is, maar als mijn telefoon weer... Online eenvoudig een afspraak gemaakt, de volgende dag binnen een half uur gerepareerd. Vriendelijk personeel in een goed verzorgde winkel. Ik hoop niet dat het nodig is, maar als mijn telefoon weer kapot is.. Is dit mijn adres voor reparatie 👍👍👌🏻

Snel, vriendelijk en redelijk geprijsd

Telefoon scherm laten repareren, goed en snel gedaan. Wel prijzig en de koptelefoon ingang hadden ze niet goed gemaakt

Snelheid