DJ JEAN

Vestiging Amsterdam Ceintuurbaan ! Mega als in MEGA goed!! Stond op het punt myn in principe nog prrrrrima functionerende SONY XPERIA X COMPACT weg te gooien vanwege een na 2,5 jaar sterk... Vestiging Amsterdam Ceintuurbaan ! Mega als in MEGA goed!! Stond op het punt myn in principe nog prrrrrima functionerende SONY XPERIA X COMPACT weg te gooien vanwege een na 2,5 jaar sterk verslechterde batterij, maar kwam toevállig al Google-nd op hun site terecht, en wat bleek?? Zij zijn dus in staat binnen 20 minuten de batterij van bijna élk merk te vervangen !! Had geen flauw benul dat dat dus gewoon mogelijk was! Voor 5 tientjes mijn geliefde COMPACT dus weer als nieuw, HULDE !!

Super snel! Afspraak gemaakt voor volgende dag, binnen half uurtje gefixeerd!

Geen goede ervaring, veel beloftes weinig acties

product niet leverbaar en meerdere toezeggingen over bevestiging middels email ook niet ontvangen

Ben met een S7 gegaan waarvan (naar mijn mening) de batterij helemaal gaar. Batterij vervangen en de achtercover plakken en het zou het zo moeten doen. En het deed 't!!! 😎. Helaas de... Ben met een S7 gegaan waarvan (naar mijn mening) de batterij helemaal gaar. Batterij vervangen en de achtercover plakken en het zou het zo moeten doen. En het deed 't!!! 😎. Helaas de beeldscherm bleek beschadigd te zijn🤯. Het was te repareren maar een nieuwe kost het zelfde. Toestel weer naar huis meegenomen En!!! Geen Kosten Aan Verbonden. Wat kan ik zeg zeggen top service en snel. Echt een aanrader voor je smartphone als je een dokter voor je mobiel nodig hebt.

Behulpzaam, begrijpen je , één en al oor voor je probleem en vrij om al je vragen te stellen.

Rachel

Top geregeld

Ze doen alleen wat er gedaan moet worden geen extra kosten en snel klaar

stephen mcbride

Not good

still not received my order

Pilot Ben.

Het was voor mij de eerste keer en het is mij uitstekend bevallen. De informatie per telefoon was duidelijk, zodat ik bij de juiste vestiging terecht kon. De vestiging ziet er modern, netjes en... Het was voor mij de eerste keer en het is mij uitstekend bevallen. De informatie per telefoon was duidelijk, zodat ik bij de juiste vestiging terecht kon. De vestiging ziet er modern, netjes en professioneel uit. Vertrouwen wekkend, zeer belangrijkEen leestafel en koffie automaat om de wachttijd te doden. Goede service en dus aanbevelens waard!

Jazeker, ik ben tevreden over het feit, dat ik op de reparatie kan wachten, die binnen een realistische tijd uitgevoerd wordt. Professionele uitstraling. Goede bereikbaarheid per OV.

pietje

Correct en snel geholpen. Prima service

Rishi Weidum

(Bewerkt)

Een passende oplossing gezocht voor het alsnog repareren van de back cover ben netjes opgebeld voor een gezamenlijke oplossing

Klantenservice en oplossingsgericht denken

Hans

Na reparatie van IPhone nog een probleem met de front camera. Na een belletje weer geweest en zonder extra kosten gekeken. Het bleek een montage fout te zijn.
Top geregeld.

Snelle service en klantvriendelijk

Juul

Snelle en goede service! Het scherm van mijn iphone X werkt weer naar behoren en ziet er top uit!

Snel en effectief