herman

Grote teleurstelling. zijn franchise winkels die stuk voor stuk een andere naam hebben.
reparatie tijden zijn afhankelijk van onderdelen voorraad, die zeer gering is. grote kans dat reparatie 2 s 3 dgn duurt.
tevens geringe kennis van hoe te repareren van bv. sony, waarmee wel wordt geadverteerd.
nooit meer

veel beloven , weinig waar maken. amateuristisch.

Thomas Gielen

Goede service, snel klaar en werkt weer zoals vanouds

Werkt weer perfect

lissette

Dokter phone is de beste!!

Willem

Snelle afspraak en reparatie welke aan alle verwachtingen voldoet.

Net bedrijf met hoge kwalitatieve uitstraling en vriendelijk personeel.

Prima geholpen, klantvriendelijke medewerkers. De reparatiekosten worden vooraf duidelijk afgesproken.

Transparantie en deskundigheid

G Yapi

Telefoon na afspraak afgegeven. Bleek de verkeerde accu besteld te zijn dus telefoon achtergelaten. Drie dagen later telefoon opgehaald na een belletje. Bij thuiskomst bleek dat er en witte sticker... Telefoon na afspraak afgegeven. Bleek de verkeerde accu besteld te zijn dus telefoon achtergelaten. Drie dagen later telefoon opgehaald na een belletje. Bij thuiskomst bleek dat er en witte sticker over de gehele achterklep geplakt was met mijn gegevens erop. Ook de camera was dichtgeplakt. Deze Sticker was zeer moeilijk te verwijderen. Kostte mij ruim een uur om dit met beleid te doen. Foutje Bedankt Phone Dokter.

Willem den Boer

Online een afspraak gemaakt en kon binnen een uur terecht.Telefoon keurig volgens afspraak binnen een half uur gerepareerd.

Zeer vriendelijk geholpen door de medewerker. Goede afspraken met reparatie garantie !

Tanja Hagen

Helaas was het filiaal waar we onze afspraak hadden staan gesloten en moesten we naar de andere kant van de stad fietsen. Daar werden we vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Vriendelijke en geduldige jongens waren aan het werk. De zaak ziet er verzorgd mooi en professioneel uit.

Wilco

Goed geholpen, snelle service.

Abigail

Hele goede service, na vervanging van mijn scherm bleek hij nog niet goed te werken. Phonedokter heeft er gratis een nieuw scherm in gezet en het werkt weer helemaal top. Zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk, 1 jaar garantie!