Mooie foto's en erg vriendelijke en behulpzame klantenservice!
Reactie Photo-ME:
Bedankt voor je lieve woorden Boris! π Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent. π€ We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn!
Wat een fantastische feedback, dank je wel W Mulder! π€© Het betekent veel voor ons dat je zo tevreden bent. ππ
Dit is precies waar we het voor doen T Hendriks! π€© Dank je wel voor je mooie woorden en je steun! π
Hallo Victor! π Het is fijn om te weten dat je een goede ervaring hebt gehad. π We waarderen je review enorm en hopen je snel weer te zien! πβ¨
Hey Demy, Lieke en Sterre! π Wat fantastisch om te horen dat jullie zo'n plezier hebben gehad en dat de fotoβs een blijvende glimlach op jullie gezichten brengen! πβ¨ Bedankt voor het delen van...
Hey Anke! π We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! ππ Bedankt voor je positieve woorden. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Heel erg bedankt voor je leuke review CK Haas! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien! πβ¨
Wat een fantastische feedback, dank je wel L. Wolters! π€© Het betekent veel voor ons dat je zo tevreden bent. ππ
Hoi Jadi! π Super om zulke positieve feedback te krijgen! Bedankt voor het vertrouwen in ons. ππ
Heel erg bedankt voor je leuke review Ilse! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien! πβ¨