Photo-ME

Boris

Mooie foto's en erg vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Reactie Photo-ME:

Bedankt voor je lieve woorden Boris! πŸ’• Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent. πŸ€— We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn!

W Mulder

Ik had snel een pasfoto nodig, dus die fotocabine was echt perfect! Binnen een paar minuten en voor maar € 9,- had ik de foto al. Veel beter dan een (duurder) bezoekje aan de fotograaf!

Reactie Photo-ME:

Wat een fantastische feedback, dank je wel W Mulder! 🀩 Het betekent veel voor ons dat je zo tevreden bent. πŸ™πŸŒŸ

T Hendriks

Ik heb net nieuwe pasfoto's laten maken en ze zijn echt goed gelukt. De kwaliteit is top en het apparaat was supermakkelijk te gebruiken.

Reactie Photo-ME:

Dit is precies waar we het voor doen T Hendriks! 🀩 Dank je wel voor je mooie woorden en je steun! πŸ™Œ

Victor

Fotohokje op Eindhoven station gebruikt. Daarna naar het gemeentehuis gegaan en werd goedgekuerd

Reactie Photo-ME:

Hallo Victor! πŸ‘‹ Het is fijn om te weten dat je een goede ervaring hebt gehad. 😊 We waarderen je review enorm en hopen je snel weer te zien! πŸ™βœ¨

Demy, Lieke en Sterre

Tijdens ons stedentripje door Nederland hebben wij een hoop debiele funfoto's gemaakt in een fotohokje op het station. We hebben echt gelachen om de hilarische foto’s! Nu hangen ze trots op onze... Tijdens ons stedentripje door Nederland hebben wij een hoop debiele funfoto's gemaakt in een fotohokje op het station. We hebben echt gelachen om de hilarische foto’s! Nu hangen ze trots op onze koelkasten en telkens als we ze zien, moeten we weer lachen.

Reactie Photo-ME:

Hey Demy, Lieke en Sterre! πŸ‘‹ Wat fantastisch om te horen dat jullie zo'n plezier hebben gehad en dat de foto’s een blijvende glimlach op jullie gezichten brengen! 😊✨ Bedankt voor het delen van... Hey Demy, Lieke en Sterre! πŸ‘‹ Wat fantastisch om te horen dat jullie zo'n plezier hebben gehad en dat de foto’s een blijvende glimlach op jullie gezichten brengen! 😊✨ Bedankt voor het delen van jullie leuk ervaring. πŸ’•

Anke

Ik moest mijn ID-kaart vernieuwen en besloot om een pasfoto te laten maken in het gemeentehuis. De fotocabine was gebruiksvriendelijk en de foto’s waren snel klaar. Ik ben heel tevreden met het... Ik moest mijn ID-kaart vernieuwen en besloot om een pasfoto te laten maken in het gemeentehuis. De fotocabine was gebruiksvriendelijk en de foto’s waren snel klaar. Ik ben heel tevreden met het resultaat en zou het iedereen aanbevelen.

Reactie Photo-ME:

Hey Anke! πŸ‘‹ We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! πŸ˜ƒπŸŽ‰ Bedankt voor je positieve woorden. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

CK Haas

HANDIG, de fotos waren echt scherp en meteen klaar voor gebruik!

Reactie Photo-ME:

Heel erg bedankt voor je leuke review CK Haas! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien! 😊✨

L. Wolters

Rijbewijs verlengen met een Photo-ME fotohokje was super makkelijk! Foto maken, code krijgen en online aanvragen bij de RDW ging snel met mijn DigiD. Binnen een paar dagen mijn nieuwe rijbewijs... Rijbewijs verlengen met een Photo-ME fotohokje was super makkelijk! Foto maken, code krijgen en online aanvragen bij de RDW ging snel met mijn DigiD. Binnen een paar dagen mijn nieuwe rijbewijs ophalen. Echt top en zonder gedoe!

Reactie Photo-ME:

Wat een fantastische feedback, dank je wel L. Wolters! 🀩 Het betekent veel voor ons dat je zo tevreden bent. πŸ™πŸŒŸ

Jadi

Bedankt voor de mooie fotos

Reactie Photo-ME:

Hoi Jadi! πŸ‘‹ Super om zulke positieve feedback te krijgen! Bedankt voor het vertrouwen in ons. πŸ™ŒπŸ˜Š

Ilse

Een snelle pasfoto voor een goede prijs. Ik ben fan!

Reactie Photo-ME:

Heel erg bedankt voor je leuke review Ilse! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien! 😊✨