Voor Alex onze oudste ook de Pica cursus gedaan en nu voor Lieve ook weer. Is ons beide keren goed bevallen.
Het is erg fijn om het kind thuis een typ cursus te laten doen. Als je discipline hebt, kan het ook echt in 20 weken. Prima cursus
goed
Leuke speelse manier om het type diploma te halen
Ziet er leuk uit, goed dat het maar 5 dagen per week is. Makkelijke communicatie.
H Harbers
Goede cursus, fijne controle, er werd meegedacht.
Ik vond het duidelijk. alles werd goed uit gelegt.
Prima cursus. Onze zoon begon toen hij 9 jaar was. En het bleek toch lastig om hem te blijven motiveren. Maar goed, dat is natuurlijk afhankelijk van het kind. Heeft niet per se met de cursus te...Prima cursus. Onze zoon begon toen hij 9 jaar was. En het bleek toch lastig om hem te blijven motiveren. Maar goed, dat is natuurlijk afhankelijk van het kind. Heeft niet per se met de cursus te maken.
Karin Zilver
Alle 3 mijn kinderen hebben bij jullie hun type diploma gehaald en hebben met veel plezier iets geleerd waar ze de rest van hun leven profijt van hebben!