Vlotte manier om te leren typen, op eigen ritme en op je eigen tijdstip.
fleur pijnenborg
Picatypen is een leuk opgezette typecursus. Echter het feit dat elke keer na een oefening de resultaten in sterren getoond wordt, is soms wat demotiverend voor (jonge) kinderen. "oefening baart...Picatypen is een leuk opgezette typecursus. Echter het feit dat elke keer na een oefening de resultaten in sterren getoond wordt, is soms wat demotiverend voor (jonge) kinderen. "oefening baart kunst" is dan moeilijk te verstaan. Tussen de verschillende levels, is soms de verhoging van het niveau ook wel extreem, waardoor in het begin van een nieuw level demotivatie optreedt. Naar het einde toe, gaat het wel vlug.
G Duthoo
Zeer goed
Jurjen
Ik vond het leuk, de reis door de wereld was interessant.
Gijs
Uitstekend
Kara
Goed dat er tijd en foutenlimiet is.
Kwint
Geweldig dat onze zoon in gr 6 z'n diploma haalde ondanks gedoe met taal en spelling op school. Super begeleiding. Fijne cursus.
Jeroen
Prima, snel geregeld en nette communicatie
Linda
Zeer goede cursus, heel geschikt voor kinderen met dyslexie. Kinderen leren typen en ontdekken daarnaast meteen meer over de wereld