Picatypen is een leuke cursus. En mijn dochter kan nu fantastisch typen.
Saar van Kuijk
Vol enthousiasme begonnen maar na een paar weken is het toch lastig (herkenbaar bij grote broer een jaar geleden). Enkele weken niet getypt omdat ik het vergeten was. Toch goed geweest want het...Vol enthousiasme begonnen maar na een paar weken is het toch lastig (herkenbaar bij grote broer een jaar geleden). Enkele weken niet getypt omdat ik het vergeten was. Toch goed geweest want het typen was niet meer zo’n “dingetje”. Na een paar weken doorzetten dan toch eindelijk het diploma!
Nicole Derksen
Prima cursus. Korte oefeningen waardoor het prima vol te houden is.
van Meeuwen
Super leuk en leerzaam! Mijn zoontje (7 jaar) heeft heel veel plezier beleefd aan de wereldreis en is daardoor nu veel meer wereldwijs. Aanrader voor alle leeftijden (mijn zus heeft hem ook met...Super leuk en leerzaam! Mijn zoontje (7 jaar) heeft heel veel plezier beleefd aan de wereldreis en is daardoor nu veel meer wereldwijs. Aanrader voor alle leeftijden (mijn zus heeft hem ook met plezier gevolgd; 40+).
Nvt
Leuke leerzame typecursus. Erg leuk dat er over heel de wereld gereisd wordt om alle letters en cijfers te leren waarbij de kinderen allerlei weetjes leren.
Hartog
De cursus is onze dochter goed bevallen het is leuk en leerzaam met goed resultaat. Zeker een aanrader.
Jacky
Leuk programma maar dochter vond het erg frustrerend als zij iets niet haalde.
Danielle Glassee
Begin verliep goed, ook toffe ervaring voor het kind met filmpjes en quizzen. Op een bepaald moment geraakte ze wat achterop (mogelijks door een tijdje te weinig te oefenen) en dat kreeg ze niet...Begin verliep goed, ook toffe ervaring voor het kind met filmpjes en quizzen. Op een bepaald moment geraakte ze wat achterop (mogelijks door een tijdje te weinig te oefenen) en dat kreeg ze niet meer bijgebeend zonder even een level terug te gaan. Er kwamen nadien wel wat tranen aan te pas telkens de doelen niet gehaald werden.